- Дата и час: 24 Ное 2024, 06:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
назначаване в съдебната система-преса
|
|
колеги не сте прави за Плевенския съд. Там има много стойностни съдии и в Районен и в Окръжен, но не мисля че би било етично да им цитирам имената оп форумите, за да не си помисли някой че си правят реклама. Хората, за които пиша са много добри професионалисти, за които вземането на пари е чуждо. Лошото е , че в същия този съд има и от другите, които ката цяло съ малцинство, но всички виждат тях.
- Гост
Никой не казва , че в Плевен всички съдии са лоши- корумпирани и т.н., както е написал някъде някой. Просто лошите неща се набиват в очите на гражданите, а и града е малък е всеки за всекиго знае всичко. Лощото е , че никой за нищо вече не се учудва и го приема като закономерност. Та дори за бимщия следовател- сегаше адвокат и кандидат съдия.Anonymous написа:Да и аз мисля, че стойностните съдии в Плевен са повече от другите, но наистина другите си личат, особно ясно това личи и от действията на ВСС спрямо съдии от Окръжния съд.
- Гост
не знам защо всички са с лошо впечетление за проф.Ал.Воденичаров ,но смятам че той е един голям професионалист .Имам честта като студент на ЮЗУ да слушам лекциите му по Админстративно право и мога да ви кажа че е страхотен преподавател.Що се отнася до сина му Асен Воденичаров то бих казала същото и за него.Той като асистент по Гражданско право също добре се справя.Не се съмнявам и за способностите му в съдебната зала.
- Гост
Според мен проф.Воденичаров е един прекрасен и юрист и преподавател.Не могат да го разберат онези , които не са били негови студенти .Аз като такава в ЮЗУ мога да ви кажа че се възхищавам и на проф.Ал.Воденичаров и на сина му - Ас.Воденичаров.Той е като баща си .Страшно спокоен и интелигентен.Не се съмнявам че е добър и в Съдебната зала.
- Гост
Според мен проф.Воденичаров е един прекрасен и юрист и преподавател.Не могат да го разберат онези , които не са били негови студенти .Аз като такава в ЮЗУ мога да ви кажа че се възхищавам и на проф.Ал.Воденичаров и на сина му - Ас.Воденичаров.Той е като баща си .Страшно спокоен и интелигентен.Не се съмнявам че е добър и в Съдебната зала.
Само мога да им пожелая много успехи - и пред нищо да не се спират!
Само мога да им пожелая много успехи - и пред нищо да не се спират!
- Гост
Да бе, и аз не мога да ги разбера хората, защо тъй дивашки хвърлят огън и жупел срещу тези достойни представители на нашето време - всеки му се следва да става съдия, щом баща му е член на ВСС. Та дори се следва и на племенниците, лилинчовците и шуринайките! И ако ме питате защо е така - ами, просто, защото те са гениални, а другите са прости и се явяват на конкурси! Така де - всеки му според възможностите и според заслугите му. наистина по-добър преподавател от Воденичаров не съм виждал: баща и син - две в едно. То гениално, гениално, че чак умопомрачително. Всичко е толкова лесно, ноза гениалните Воденичарови, защото то, умът им, идва по рождение. защо им трябва да учат и да знаят, след като априори са гениални. радост, радост настана в душите ни, га разбрахме за тази благодат за съдебната систевма - не само Воденичарката във ВСС, но и синчето му в Градския. Треперете, геният се задава в Градския, всички съдии трябва венци да му плетят и лелейни, възхвални песни да му пеят. "проф" Воденичаров е най-великият учен, за мен, а пък синът му е дваж по-велик гат` съдия. Три пъти ура за тез херои на нашето време - защо Лермонтнов не бе жив, да възпее този чутовен "подвиг" на тези достойни люде.
- Гост
Anonymous написа:Той Воденичаров бил голям учен. Знаел всичко за Комсомола. Не е ли крайно време на професори защитили титли по теми за Комсомол и БКП да им се отнемат?
===============================
Проф. д-р Александър Асенов Воденичаров
Щатен преподавател член на Съвета на департамент “Право”, Нов Български Университет
Научни интереси: административно право, административен процес, международно административно право, общинско право.
Телефон:02 811 0410
8. Кооперацията - обновен гражданско-правен и административно-правен субект. - Търговско право, 1993, № 3, с. 7-31.
Хе, хе, хе още от заглавието на единствената книжка на този виден списовател, която е за нещо друго освен за ТКЗС-то или за МС при действието на чл. 1 от Живковската конституция от 1971 г. и Държавния съвет - ръководен от вещият държавник др. Т. Живков, се открояват неговите високи познания. Вижте сами "кооперацията" обновен, много готско речено, "административно-правен" субект. Къде видя кооперацията през 1993 г. като орган на власт, "професоре", защото и аз също съм административно-правен субект, когато си плащам данъците или си подавам заявление да ми издадат скица. За нашиот любим проподаветел кооперацията през 1993 г. са й възложени властнически функции. Аз не зная почти нищо от правото, но пък съм завършил ЮЗУ и се надявам и мен да ме предложат за съдия в Градскиот съд.
- Гост
Добре, бе защитници на семето Воденичарово, защо не проумеете едно нещо: НЕ МЕ БОЛИ ДАЛИ ВОДЕНИЧАРОВ - СТАРШИ Е ГОТИН ПРЕПОДАВАТЕЛ - ПРОСТО ТОЙ И СИНКОВЕЦА НЕ СПАЗВАТ РЕДА И ДИСЦИПЛИНАТА В ДЪРЖАВАТА И ТОВА Е!!! Никой нищо нямаше да каже, ако Асенчо беше минал поне от кумова срама през конкурс, ВДЯВАТЕ ЛИ?
- Гост
Anonymous написа:Добре, бе защитници на семето Воденичарово, защо не проумеете едно нещо: НЕ МЕ БОЛИ ДАЛИ ВОДЕНИЧАРОВ - СТАРШИ Е ГОТИН ПРЕПОДАВАТЕЛ - ПРОСТО ТОЙ И СИНКОВЕЦА НЕ СПАЗВАТ РЕДА И ДИСЦИПЛИНАТА В ДЪРЖАВАТА И ТОВА Е!!! Никой нищо нямаше да каже, ако Асенчо беше минал поне от кумова срама през конкурс, ВДЯВАТЕ ЛИ?
Вземи да прочетеш закона за съдебната владст бе бурсук. Къде за съдия в районен съд се изисква конкурс? Изисква се само юридически стаж. В този форум очевидно има доста неграмотници.
- Адвокат
Евалата го бе, колега... И ти си адвокат, а? Частник! И не ми се позовавай на ЗСВ! Точно ТИ трябва да се дразниш от синковците, като всички нормални адвокати, какъвто съм и аз. Или може би не си адвокат, а УРЕЖДАЧ и искаш да връткаш далавери с Асенчо и другите като него, дето за тях не се иска конкурс, а стаж... Схващаш ли цялата далавера? Някои превърнаха шибаната държава в частно предприятие? Да си спомняш за Местановците? Мъжлето - депутатин, съпругата - шеф на агенция, синковеца - вече не помня... Ами синковеца на бившата шефка на тотото, а? Да не продължавам... Ех, келепирец, ех, далаверкаааа.... За това говоря, ОТВОРКО - НЕ ЗА ЗСВ, А ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА В БАЩИНИЯ. ЗАСРАМИ СЕ!!!
- Гост
Професор ВИ Воденичаров е една " дърта мазмантия" .Верно той става за преподавател,ама преподаването не е като прапораздаването.Усетил е човекът ,че синът му за нищо друго не става и къде,къде; ами как къде- тати ще му постели. Няма да се излага фамилията я, да им се смеят останалите. Щото каквото и да си говорим - това е положението.Ако си беше много надарен ,както се твърди-отличник,перфектен английски ,адвокат и т.н., що му е да става магистрат -за 600лв. заплата ли? Боже ,боже - не са грешни тези,които ядат баницата,а тези който им я дават! Момчето не е виновно за амбициите на баща си. Дразнещото и че това не е единичен случай.Другите обаче са доста по-прикрити.
- Гост
Не знам защо всички убиждате проф.Воденичаров.Мисля че той на никой нищо не е сторил , най-малкото е убидил някой.На никой от вас ЧЕСТНИ , УМНИ .... - АДВОКАТИ не прави чест това да го убиждате публично .Нали знаете за убида какво става ?
Искам да ви обясня нещо - във форума на Лекса трябва да изразите мнението си , а не да бълвате убиди.
Сигурна съм че и вие не сте цвете за мерисане.
Искам да ви обясня нещо - във форума на Лекса трябва да изразите мнението си , а не да бълвате убиди.
Сигурна съм че и вие не сте цвете за мерисане.
- Гост
Всички които говорите против проф.Воденичаров и сина му според мен сте хора които не сте се реализирали и завиждате .Защо някой друг ,а не аз трябва да стане нещо?
Имам питане към всички които са завършили СУ, които разбират всичко , които заслужавт всеки един пост който заемат .... , ако заемат въобще някакъв .
Ако някой от вас има възможност да уреди детето си някъде няма ли да го направи ?
Ако има такива мога само да им кажа че са балъци !
Вие не трябва да убиждате Воденичарови публично , а да изразите мнението си .Това е целта на форума .И към тези дето са завършили СУ искам да им кажа да се научат да пишат грамотно !
Не може всички да завършат СУ .Затова е създаден и ЮЗУ,ВТУ ,УНСС И др.
Имам питане към всички които са завършили СУ, които разбират всичко , които заслужавт всеки един пост който заемат .... , ако заемат въобще някакъв .
Ако някой от вас има възможност да уреди детето си някъде няма ли да го направи ?
Вие не трябва да убиждате Воденичарови публично , а да изразите мнението си .Това е целта на форума .И към тези дето са завършили СУ искам да им кажа да се научат да пишат грамотно !
- Гост
Anonymous написа:Всички които говорите против проф.Воденичаров и сина му според мен сте хора които не сте се реализирали и завиждате .Защо някой друг ,а не аз трябва да стане нещо?
Боли ме фара, че Воденичаров си мисли, че е Професор. Боли ме фара, че младият негодник е съдия в СГС - един негодник повече или по-малко в съдилищата - голем праз. Боли ме фара, че всички, които защитавате Воденичаров сте негодни връзкари, като тях!
Боли ме фара, че съдебната система е фалирала! Боли ме фара, че България е бедна и ми говорите за некакви смешни заплати. Боли ме фара, че некой ще си мисли, че съм балък, като не бих уредил детето си с връзки да се мъчи и унижава в някаква пробита съдебна система. Аз искам моето дете да е щастливо, а то не би могло да е щастливо в СГС!
Боли ме фара, че си мислите, че сте получили някакво образование във връзкарския СУ, в който и аз съм завършил и много добре знам нивото на преподаващите там - СМЕШНИЦИ!
Що ще ми пука на мен, като на вас не ви пука и ревете за Воденичарови?!
- Гост
- Гост
|
|