- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Враждуващи съсобственици, след дарение
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Враждуващи съсобственици, след дарение
Искам да попитам как да защитя клиент, на който му прехвърлих по негово желание чрез дарение 1/2 зем. земя. Като разбра единия съсобственик, който притежава 1/4 от земята, каза че няма да му позволи да му позволи да прави нищо със земята. Този със 1/4 не знае, че новия същата 1/2 част в продължение на две години. Няма да се съгласи със сигурност да се сключи Договор за разпределение на ползването. Не може ли да се измисли друг начин, клиента ми да си обработва своята 1/2 идеална част, без делба.
- Lili_ia
Така сте го написали с правописни грешки, че не се разбира въпросът Ви. Явно е, че ще трябва да направите съдебна делба. Или да пуснете до прокуратурата жалба за самоуправство - как така няма да позволяват на собственика да ползва имота си? Успех! И вижте там в граматиката кога се пише пълен член и кога се използва "който" и "когото", че е срамота.
- Лили2
Виж какво, по принцип нямам никакъв проблем с граматиката. Видях, че липсва един пълен член и е написано малко объркано, но толкова бързах,че не съм си и помислила да го прочета втори път. Главата ми е бръмнала от писане. Съветът, който даваш е ясен. Ако можеш кажи по какъв начин съсобственика да си обработва идеалната част преди да се извърши съдебната делба, ако не, не се прави на компетентен. Онзи с 1/4 се е зарекъл, че няма да пусне новият съсобственик да я обработва.
P.S. Забелязвам, че във форума някои хора умират да си избиват комплексите, като се правят на умни за сметка на бързане, умора и изпускане на думи от страна на други хора.
P.S. Забелязвам, че във форума някои хора умират да си избиват комплексите, като се правят на умни за сметка на бързане, умора и изпускане на думи от страна на други хора.
- Lili_ia
KUM LILI2
Като прочетох вашето съобщение ми направи впечатление, че и вие не сте наясно с пълния член, а освен това не знаете кога започва ново изречение и кога не. Ама колежке, вие май хем не сте на добре с граматиката, хем сте злобна. Предполагам,че има причина за това...........
- Lili_ia
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|