начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

съставяне на "нотариален акт"

Казуси за недвижими имоти

съставяне на "нотариален акт"

Мнениеот Malechko » 01 Дек 2005, 23:05

Някой от вас може ли да ми състави "нотариален акт" за да не давам пари на нотариус за самото съставяне? Или пък, случайно да имате някакви бланки? Давайте ги pls на lkw@abv.bg
Malechko

Мнениеот Гост » 01 Дек 2005, 23:59

мислех че темата "изнасилват ме" е "върха"... Ето че има нов кандидат.
Гост

Мнениеот Гост » 02 Дек 2005, 00:24

:lol: да не плащаш. Браво. Ако искаш и зъб да ти извадим, че да не плащаш и за зъболекар. :wink:
Гост

Мнениеот xx » 02 Дек 2005, 01:04

Kefi6 ma, 6ti zvanna....bje barato..
xx

Мнениеот xx » 02 Дек 2005, 01:07

kefi6 ma, 6ti zvanna..
xx

;))))))

Мнениеот АЛЕКС » 02 Дек 2005, 11:19

Откакто ги има тези форуми за взаимопомощ, народа много се разглези...Няма хляб вече...:)))))))
АЛЕКС

Re: съставяне на "нотариален акт"

Мнениеот Димитър » 02 Дек 2005, 13:46

Malechko написа:Някой от вас може ли да ми състави "нотариален акт" за да не давам пари на нотариус за самото съставяне? Или пък, случайно да имате някакви бланки? Давайте ги pls на lkw@abv.bg

Чудесно, напиши си го - после може да се окаже, че нямаш имот и нямаш и пари! Тарикатлъка винаги излиза скъпо!
Димитър

Мнениеот ммм » 02 Дек 2005, 14:57

Като не искаш да плащаш на нотариус, плати на адвокат бе брато:)) Или другия вариант оди, учи, шест години и си го напиши сам. А със бланки не става тая работа, защото всеки казус е различен :idea:
ммм

няма да уча

Мнениеот Malechko » 03 Дек 2005, 12:13

Братища аз и да уча няма да сполуча, щото ще си купя образованието както вас. Какви са тези ваши устни изпити? АТАКА!
Malechko

Назад към Имотни казуси