начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

системно съседка наводнява апартамента ми

Казуси за недвижими имоти

системно съседка наводнява апартамента ми

Мнениеот гост » 23 Окт 2005, 19:06

Сстемно /вече 3 години/ съседка, с умствени увреждания, явно лека форма щом в лудницата не я прибират, наводнява апартамента ми. Може ли да се направи нещо, за да се прекрати този тормоз.
гост

Мнениеот исса » 25 Окт 2005, 09:48

за проблеми със съседи - ЗС /закон за собствеността/ в раздела за етажната собственост и ПУРНЕС/правилник за управлението, реда и надзора в етажната собственост/. при системно нарушаване на правилника за вътрешния ред и неспазване решинията на Общото събрание може дори собственик да бъде изваден от жилището си по решение на управителния съвет.
исса

Мнениеот ostin » 25 Окт 2005, 10:21

Тази съседка с леки умствени увреждания сама ли живее, няма ли роднини? И какво значи не я прибира?-вие завеждали ли сте дело примердо да я освидетелстват и да я пратят на принудително лечение? Пък и след като ви наводнява-осъдете я за нанесени щети. Ако Щом живее сама значи си е нормална и трябва да отговаря за постъпките си
ostin
Потребител

Мнениеот polkata » 27 Окт 2005, 00:22

:?:здр, за първи път влизам в чата ви,много се радвам че има такова нешо.
Сега по темата, тази вечер в22:40 съседа от първият етаж позвъня в къщи и ухаещ на алкохол,и на висок глас ни заяви че ще пусне жалба в обшината, защото според него му наводниаваме апартамента. става въпрос за щранговете, които до колкото знам са обща собств. той е наемател в нашият вход.А, аз преди време се консултирах с ВиК спец.:дали теча е от нас и какво да предприема.Човека каза ,че проблема не е при нас , а и при другите съседи във възходящ ред.какво да правиа с този разгневен съсед който ни заплашва дори с побой ?
-@)))
polkata
Нов потребител

Назад към Имотни казуси