начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Земи на територията на резиденция

Казуси за недвижими имоти

Земи на територията на резиденция

Мнениеот Имотен-безимотен » 10 Окт 2005, 19:39

Имам наследствени земи на територията на резиденция Банкя. Поради това ми отказаха да ми ги възстановят в реални граници.
Някой знае ли къде е уреден въпросът с тези резиденции? Паркът около сградите в резиденциите счита ли се за част от тях самите?
Имотен-безимотен

Мнениеот Гост » 11 Окт 2005, 22:44

Земята която попада под масивна сграда или е прилежаща територия към такава сграда не се възстановявя в реални граници.Проверете към съответната областна управа дали не са актувани земите за които вие претендирате!
Гост

Мнениеот гост » 13 Окт 2005, 09:27

В Банкя имаше подобен случай-на собствениците върнаха имот в парка към почивната станция на журналистите,но без право на застрояване.Хората си плащат данъците,но нямат право да го заградят,строят и дори градина да си направят.Единственото което могат да правят с имота си е да си опънат едно одеало и да изядат по един сандвич и да пият минерална вода.Ако ще предявявате претенции,искайте замяна на имота като обезщетение.Това става чрез съда.
гост

Назад към Имотни казуси