начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

ПРЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА

Мнениеот remo07 » 13 Дек 2002, 18:54

Уважаеми колеги,
организационният щаб от Чат-а Lex предлага предновогодишна среща с цел отчет на годината.
Място: - el korason - София;
Дата: 20.12.2002г. - петък - 19.00ч.;
Програма: задължителна и след това - волна;
Меню: по избор;
Възможности: Всички несериозни и прегрешили /във форума и извън него/ през годината - да се реваншират!
ДОПУСКАТ СЕ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ!
remo07

Re: ПРЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА

Мнениеот bgjurist » 14 Дек 2002, 11:38

Надявам се този път да дойда... Но това не се ползва със СПН!!! ;-)
bgjurist
Потребител

Мнениеот Begemot » 15 Дек 2002, 21:06

Драги ми непознати Ремо (за теб само знам, че много обичаш печен лук :))) ),
Възмутен и огорчен съм по две причини:
1. Нишката за срещата изчезна ужасно бързо (може би защото си я поставил не там където обикновено стои);
2. На посочената дата просто няма да съм в София - което е значително по-ужасно.

Та въпросът ми е - "КАК МОЖА?", а също така "ЗАЩО ТОГАВА?".

С тайната надежда, че не е нещо лично оставам

Ваш Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот znajko » 15 Дек 2002, 23:32

Ремо,
съжалявам, но се оказа че и аз не мога. Давай да сменяме датата за по-рано. В петък всички ще изчезнат от София
znajko

Мнениеот remo07 » 16 Дек 2002, 14:08

За Кот Бегемот - вярно е братче за лука / нали съм си от село/ , обаче главите да са наредени върху свински вратни пържоли на скара! ;-)))
Иначе любимото ми ежедневно ястие е "постна капама по хайдушки" : пуйка пълнена с кюфтета, скрита в коремчето на малко прасенце, което е зашито между ребрата на младо яре и всичко това задушено в утробата на теленце! М-м-м-м ВКУСНО!!!

А сега сериозно! Идеята се роди в Чат-а Lex и затова не беше обмислена особено добре.
Наясно съм, че колкото отиваме повече към празниците, толкова е по-трудна за организация и провеждане такава среща. Мисля, обаче, че трябва да закрием годината подобаващо. Затова и предложението е отворено.
Тъй като за мен е почти без значение деня, нека постъпят нови предложения. Щом не може в петък - да я правим на 19 - ЧЕТВЪРТЪК - СЪЩОТО ВРЕМЕ И СЪЩОТО МЯСТО!?
remo07

Мнениеот karfi4ka » 16 Дек 2002, 16:13

Стана май (тъжна) традиция да не идвам на срещите - и този път няма да мога да се класирам... Сърце и душа страдат...
Ама духом ще съм сред вас! :))
Айде, до ВИЖДАНЕ! И да отчетете подобаващо старата година :)))

Със здраве!
Ваша малка карфичка :))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот znajko » 16 Дек 2002, 17:35

Аз ще бъда. Хайде да се преброим, за да не стават изненади- все пак Ремо ще бие доста път
znajko

Мнениеот 777 » 16 Дек 2002, 23:41

Ако ще е в четвъртък - бройте ме.
777

Мнениеот Begemot » 17 Дек 2002, 12:42

Ето на такава реакция аз отговарям с "Браво" - и кулинарните идеи си заслужавта (до момента съм стигнал до прасенцето - останалите две съставки още се търсят).

А щом ще се броим бройте и един кот - със сигурност ще дойда, ако и да закъснея малко :)))

На Ремо по-специално пожелавам приятно биене на пътя :)))

Ваш кот Бегемот
Begemot

Мнениеот miron » 17 Дек 2002, 14:54

19-ти, четвъртък, 19 ч. в "Ел Корасон"?
Става, макар че този път ще мина за кратко...
miron

Мнениеот alfa » 18 Дек 2002, 17:22

ами бройте ме и мене :))))))) само да не ми мине КОТка път ))))))))))))

а за да не си развалям вечерта и да си припомням неприятни моменти:
на интервюто за зелена карта ни отказаха виза, защото подписът на мъжа ми не им хареса - този на първото писмо от преди 1,5 година и този на задграничния паспорт не били съвсем едни и същи.
и моля ама хич не ми напомняйте за това :))))))
Здраве да е - явно ще красим България, а не САЩ.
alfa
Младши потребител

Мнениеот 777 » 18 Дек 2002, 17:54

Моля само да ми обясните как да Ви намеря. Предполагам, че повечето от Вас се познават, аз обаче не ви познавам, а заведението все пок е голямо.
777

Мнениеот вита » 19 Дек 2002, 12:05

Важно!!! В "Ел Корасон" има чуждо частно парти :(
Нашата резервация е за "Мото" - ул. Аксаков 18. Прилагам линк с карта http://creato.biz/motto.gif

Чакам Ви там и кажете на всички заинтересовани за промяната на мястото! Часът остава 19.
вита

Мнениеот remo » 19 Дек 2002, 13:07

Господ да те поживи Вита! ;-))))
Тръгвам за София!
remo

Мнениеот 777 » 19 Дек 2002, 18:41

Съжалявам, няма да мога.....
Пийте едно и за мен!
777

Мнениеот 777 » 26 Дек 2002, 15:09

Кажете поне добре ли мина и намерихте ли се?
777

Мнениеот remo » 27 Дек 2002, 22:38

Уважаеми 777,

като първо - много изпусна/ от гледна точка на атмосферата, а не на манджата/;
като второ - уверено тръгваш по пътя на alfa, което значи, че много ще има да черпиш, като не се явяваш в последният момент;
като трето - ще имаш възможност да се реваншираш - вероятно около средата на февруари - но за това .- по-късно! ;-))))
remo

Мнениеот 777 » 27 Дек 2002, 23:28

Абсолютно обещавам и се извинявам, просто няколко часа преди срещата започнах да се разболявам, а по - късно същата вечер вече бях с температура от 39 градуса. И не само това - до момента даже още кашлям.
Но ще има реванш, обещавам.
777

Мнениеот diansh » 08 Яну 2003, 18:22

Това само между вас си ли го организирате или допускате и други купонджии? Ако е така и аз искам следващия път да участвам в комплота! Само предупреждавайте по-отрано...
diansh
Младши потребител

Назад към Общи дискусии