Kazusat e slednij...Ba6ta mi, koito ve4e e po4inal e pritejaval nedvijim imot celij sastoj6t se ot 3dka.(spored not.akt)1\2 ot nego prez 68g. darjva na sinat mi!Drugata 1\2 o4evidno ostava negova, tai kato do smarta si ne e izvar6val nikakvi drugi razporeditelni deistvij!Negovi zakonni naslednici sme az i bratmi(sa6to ve4e po4inal) , koito prez 92g.bez znanieto mi izvar6va obstojtesvena proverka ...i stava sobstvenik na tova mjsto, koeto estestveno grani4i s imota na sina mi i taikato az jivej v imota na sinami..i do den dne6en az vladej 4asta na ba6ta mi bez da znaj 4e imota e stanal"sobstvenost na brat mi".Imam stara skica ot kojto e vidno 4e predi darenieto imota se e vodel pod edin i sa6t kad.nomer...
Zavela sam isk po 4l.97 al.1 vav vrazka s 4l.431 al.2 ot GPK sre6tu naslednicite mu..
Ima i ne6to drugo, v izdadenata aktualna skica na imota na sina mi sa vsipsani ne edin a dva dekara?!?Bez oba4e s tova obstojtelsvo da se namaljva imota na ba6ta mi t.e"na brat mi"..Tova me navejda na mislata, 4e parvona4alno imota ne e bil 3dka. a pove4e i v notarialnij akt na ba6ta mi ne e bila vpisana to4nata kvadratura na imota!Slujitelkata v ob6tinata mi objsni ,4e takiva razliki se slu4vat tai kato e izgotven nov plan i t.n..!!!
Mislata mi e trjbva li i sinat mi za tazi razlika da izv. obstojtelsvena proverka i da se snabdi s not akt i 6te imali tova njkakvi posledstvij pri razglejdane i re6avane na deloto. I kakvi drugi sposobi da izpolzvam, zadadokaja pravoto si na sobstvenost i da iskam otmjnata na not.ak, koto priznava brat mi za sobstvenik po davnost.
Blagodarj vi!!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Sasobstvenik stava sobstvenik 4rez obstojtelstvena proverka
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Sasobstvenik stava sobstvenik 4rez obstojtelstvena prove
[ mngo hubavo ,nikoi ne mi e otgovoril....a uj foruma e za tova!!!!
- vinisi
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|