начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ex,tezi kvartiti!

Казуси за недвижими имоти

ex,tezi kvartiti!

Мнениеот Yavor Nikolov » 20 Сеп 2005, 14:28

Moje li pri podpisvane na dogovor za naem,da se iziskva 100%ot cenata na naema predplata za naneseni 6teti za v bude6te,ako ima takiva de?
Yavor Nikolov

Мнениеот Azz » 20 Сеп 2005, 14:35

Никога ли не сте виждал договор за наем?!!
Може. Нарича се депозит обикновено.
Azz

Re: ex,tezi kvartiti!

Мнениеот някой » 20 Сеп 2005, 15:25

Yavor Nikolov написа:Moje li pri podpisvane na dogovor za naem,da se iziskva 100%ot cenata na naema predplata za naneseni 6teti za v bude6te,ako ima takiva de?

Обикновено всички хазяи го искат. Договорете много внимателно връщането на сумата след това - аз имам депозит от 1996 год., тогавашни 10 000 лв. и 125 долара и сега хазяина нещо се чеше зад врата, а тогава си беше цял наем!!
някой

ex, tezi kvartiti

Мнениеот naemodatel » 20 Сеп 2005, 16:25

ako moga da se namesia v razgovora - spored men podoben depozit e zadaljitelen.Az dadoh obzaveden apartament pod naem s ednomesichen depozit, koito izobsto ne mi stigna da pokrija stetite, koito mi nanese naematelat - sled kato si izleze, ne beshe platil ogromnata si telefonna smetka ,toka, otkradna televizora mi i t.n.
Taka, che , malko verojatno e da se nameri hazain, koito da ne iska depozit, i s pravo.
naemodatel

Назад към Имотни казуси