Какво става, ако не всички, които са възложители по ЗУТ, фигурират в разрешението за строеж (за довършване на частично построена сграда) ?
Има ли начин да се допълни това разрешение? Може ли главният архитект да откаже?
Аз имам апартамент в изградената част, а не съм записан в новото разрешение за строеж.
Това значи ли, че няма да ме търсят за акт 15 ?
Какво да направя? Посъветвайте ме, моля!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 22:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Възложители по ЗУТ - проблем
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Добрев
Дайте малко повече информация по случая!
Има старо и ново разрешение за строеж ли? Има ли разлика между двата архитектурни проекта, или старият е пресъгласуван ?
Има старо и ново разрешение за строеж ли? Има ли разлика между двата архитектурни проекта, или старият е пресъгласуван ?
- protekta
- Потребител
Re: Възложители по ЗУТ - проблем
Добрев написа:Какво става, ако не всички, които са възложители по ЗУТ, фигурират в разрешението за строеж (за довършване на частично построена сграда) ?
- Гост
Anonymous написа:Добрев написа:Какво става, ако не всички, които са възложители по ЗУТ, фигурират в разрешението за строеж (за довършване на частично построена сграда) ?
Няма проблем. Никой няма да си създава излишни грижи да допълва разрешението за строеж при всяка покупка на имот в сграда, която се строи.
- Гост
Anonymous написа:Anonymous написа:Добрев написа:Какво става, ако не всички, които са възложители по ЗУТ, фигурират в разрешението за строеж (за довършване на частично построена сграда) ?
Няма проблем. Никой няма да си създава излишни грижи да допълва разрешението за строеж при всяка покупка на имот в сграда, която се строи.
Може на практика да няма проблем, но е възможно и да има. При всички положения информацията, която е дал питащият, е твърде оскъдна, за да може да се разсъждава.
- protekta
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|