MOLIA za savet.
Dogovor za obestetenie s jiliste stestu davane pravo na stroej.
Az sam sobstvenik.V dogovora pishe slednoto - zadaljavam se da prehvarlia pravoto na stroej na stroitelia ili POSOCHENO OT NEGO LIZE sled ogobriavane na rabotnija proekt.V takav sluchai - koi garantira izpalnenieto, koi e strana po dogovor - stroiteliat ili vaprosnoto ,,lize".
Blagodaria predvaritelno
- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Dogovor sas stroitel
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Не, че не искам да ти отговоря, но с два-три реда няма да стане. Договора за строителство е договор за изработка, а прехвърлянето на правото на строеж срещу нещо е друг договор. Единия е назависим от другия, по принцип, но може да има различни компилации.
Един съвет - въпросът ти е много сериозен и най- добре намери време да потърсиш сериозна консултация от специалист юрист, занимаващ се с подобни къзуси. Освен ако не ти се ще да си пробваш късмета.
Един съвет - въпросът ти е много сериозен и най- добре намери време да потърсиш сериозна консултация от специалист юрист, занимаващ се с подобни къзуси. Освен ако не ти се ще да си пробваш късмета.
-
scribtor - Потребител
Dogovor sas stroitel
Blagpdaria za komentara.
Obache - az veche sam sklüchila taka formuliran dogovor, izgotven ot stroitelia(advokata mu, razbira se).Predvaritelen dogovor, a toi dokolkoto znam, moje da stane okonchatelan.
Zatova i vaprosat mi e - kakvo oznachava tazi formolirovka v dogovora za men?
Blagodaria predvaritelno.
Obache - az veche sam sklüchila taka formuliran dogovor, izgotven ot stroitelia(advokata mu, razbira se).Predvaritelen dogovor, a toi dokolkoto znam, moje da stane okonchatelan.
Zatova i vaprosat mi e - kakvo oznachava tazi formolirovka v dogovora za men?
Blagodaria predvaritelno.
- Stela
изпълнението се гарантира от строителя, с който сте сключила предварителен договор. Страна по предварителния договор е строителят - този, с който сте го сключила и който го е подписал.
С тази клауза се задължавате да сключите окончателен договор със самия строител или с посочено от него лице. Строителят е длъжен да изпълни задълженията си по предварителния договор, а вие сте длъжна да прехвърлите правото на строеж или на него или на посочено от него лице. Това се прави в случаите, в които сключвате предварителен договор с физическо лице - Иван Иван, като се задължавате да прехвърлите съответното право на фирмата на Иван Иванов. Тогава Иван Иванов дължи изпълнение по предварителния договор, а фирмата му става собственик.
Успех.
С тази клауза се задължавате да сключите окончателен договор със самия строител или с посочено от него лице. Строителят е длъжен да изпълни задълженията си по предварителния договор, а вие сте длъжна да прехвърлите правото на строеж или на него или на посочено от него лице. Това се прави в случаите, в които сключвате предварителен договор с физическо лице - Иван Иван, като се задължавате да прехвърлите съответното право на фирмата на Иван Иванов. Тогава Иван Иванов дължи изпълнение по предварителния договор, а фирмата му става собственик.
Успех.
- Гост
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|