Imam magazin ot niakolko meseza v zentura na Plovdiv.
Imam notarialen A, za nego
Naematelia e tam ot 10 godini.
Niamam nikakvi stroitelni knija.
Az li triabva da snabdia Akt 16 ili naematelia e dlujen da izvadi razreshenie za polzvane.
S mnogo predvaritelna blagodarnost
- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Moje li niakoi da mi kaje
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Може да има Н.А. и без акт 16. Едното не е предпоставка за другото.
Колкото до въпроса на първоначално питащия - напиши нещо повече за магазина - кога е строен, как си го придобил, кой ти иска да го въвеждаш в ескплоятация.
Колкото до въпроса на първоначално питащия - напиши нещо повече за магазина - кога е строен, как си го придобил, кой ти иска да го въвеждаш в ескплоятация.
-
scribtor - Потребител
merci za otgovorite
Sgradata e stroena v kraia na 1930. Restituirana e na 3 naslednika s notarialen akt za magazin e, no vupreki 4e raboti kato takuv za pove4e ot 10 godini nimame stroitelni knija. Advokat go upravliava. Minalata godina pravihme delba. Sega e moi i advokata mi kazva 4e tribva da napravime stroitelni knija. Vuprosa e az li tribva ili naematelia.
- L
moe mnenie
Aktivno legitimirano, po smisula na ZUT, lice za izdavane i poluchavane na razreshenie za polzvane e pritezateliat na sutvetnoto veshtno pravo po otnoshenie na nedvizimia imot. Zaiavlenito do RDNSK moje da se podade samo ot takova lice, a ne ot durzatel, kakuvto se iaviava naematelia. S drugi dumi, sobstvenika, polzvatelia s uchredeno pravo na polzvane ili stroez sa vuzmoznite varianti, no ne i naematel.
Sled podavane na zaiavlenieto za izdavane na razreshenie za polzvane, veroiatno shte se izdade predpisanie da se napravi zasnemane i vnasiane za odobriavane na stroitelni kniza. SAmite kniza i chertezi obiknoveno se praviat ot chastna firma, a suglasuvaneto im po reda na ZUT/t.e. odobrenieto im, ZUT izpolzva termina "suglasuvane"/ se pravi ot RDNSK, XEI, POZARNa , ENERGO, ViK i t. n.
Vizte i kakva e praktikata po tozi vupros na susedite do vas, nadali ste samo Vie s takuv magazin ot 1930 g bez kniza po red na ZUT.
Uspeh
Sled podavane na zaiavlenieto za izdavane na razreshenie za polzvane, veroiatno shte se izdade predpisanie da se napravi zasnemane i vnasiane za odobriavane na stroitelni kniza. SAmite kniza i chertezi obiknoveno se praviat ot chastna firma, a suglasuvaneto im po reda na ZUT/t.e. odobrenieto im, ZUT izpolzva termina "suglasuvane"/ se pravi ot RDNSK, XEI, POZARNa , ENERGO, ViK i t. n.
Vizte i kakva e praktikata po tozi vupros na susedite do vas, nadali ste samo Vie s takuv magazin ot 1930 g bez kniza po red na ZUT.
Uspeh
- anonimen
- Гост
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|