начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

vajen vapros

Казуси за недвижими имоти

vajen vapros

Мнениеот mariana trakia » 25 Авг 2005, 19:52

ZDr,
Imam edin vapros kam vas:
Az sam na 29 god i ne sam omajena i nosq oste familiqta na basta mi.
Imam sobstveno jilis6te koeto e kupeno samo s moi sredstva.Ako stane taka az umra i na nikoi ne sam predpisala na nikoi tova jili6te moje li ba6ta mi da go vzeme.
Malko strannen varpos no tova me interesuva mnogo.Az sam samo na 29 no ne se znae utre kakvo moje da mi se slu4i.
BLAGODARQ VI PREDVARITELNO
mariana trakia

Мнениеот жекова » 25 Авг 2005, 20:13

ДА ,АКО НЯМАТЕ СЪПРУГ И ДЕЦА ВИ НАСЛЕДЯВАТ РОДИТЕЛИТЕ ВИ!ДОРИ И ДА ГО ЗАВЕЩАЕТЕ НА ДРУГО ЛИЦЕ РОДИТЕЛИТЕ ВИ ЩЕ ИМАТ ПРАВО НА ЗАПАЗЕНА ЧАСТ 1\3
жекова

Мнениеот жекова » 25 Авг 2005, 20:16

можете да си спасите апартамента ако го продадете иначе при всички случаи ви наследява баща ви.НО ПЪК КАДЕ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ
жекова

Мнениеот mariana trakia » 25 Авг 2005, 20:37

blagodarq..
a ako se otkaja ot negovata familia?ima li togava toi pravo.
ba6ta mi ima6e prepisan apartament ot dqdo mi i az kato negova da6erq nqmah ni6to,a za6to toi ste ima pravo na moq????
mariana trakia

Мнениеот Гост » 25 Авг 2005, 21:14

Ако сте толкова огорчена от баща си, може да прехвърлите апартамента на някой близък чрез продажба като си запазите пожизнено правото на ползване. Но сте твърде млада, за да го правите. Тепърва имате да създавате семейство, а тогава вече ще имате други грижи и приоритети
Гост

Мнениеот Гост » 25 Авг 2005, 21:21

Фамилията, която носите, няма нищо общо с наследяването. Дори и да си смените фамилното име, това не променя произхода ви, установен в акта ви за раждане. Както баща ви не може да се откаже от вас, така и вие не може да се отречете от него.
Гост

Мнениеот Гост » 27 Авг 2005, 21:05

moga li da go prehvarlq za sega ne sestra mi i kato imam edin den deca da go prepi6a na deteto si.neiskam ba6ta mi da ima i peron deto se vika ot nego ako stane ne6to s men
Гост

Мнениеот галина » 27 Авг 2005, 21:12

Можете,но откъде сте сигурна,че след време собствената ви сестра не би отказала да ви върне имота? какво бихте оставили тогава на детето си :roll: Я по-добре помислете трезво преди да вземете решение,за което след това горчиво може да съжалявате :wink:
галина

Мнениеот Гост » 28 Авг 2005, 15:59

a nemoje li da go prodam ili prehvarlq na sestra mi vremenno posle kato se omaja i imam deca da si go varna.
Molq vi kajete mi nai uda4niqt variant.
Гост

Назад към Имотни казуси