- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем сьс сьсобственик
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем сьс сьсобственик
Имам закупени 2 стаи / 16 кв.м/ и шапрон / не са указани кв.м/ от кьща и 29/129 ид.части от дворно място.От дьждовете покрива в моята част пропадна.Излязох на квартира взех нотар.разреш. за ремонт от сьсобственика си и зарочнах ремонта.Но ро жалба на сащия ссьсобственик ми сьставиха акт по чл.137.ал.3;чл.148.ьл.1;чл.169 ьл.1.Саборих това което бях изградила/бях саворила кирпичена стена и я вях изградила от тухли/.Между временно вече сме в лоши отношения сас сьседа.Шахтата за водомерите е в близост до неговите стаи и тои ми спря водата.Не допуска и служителите на ВИК .Имаме протокол.Сезирах и прокуратурата.Нищто до сега.Отряза ми и канализационната трьба.Аз сам сама с 12 год. дете. Моля даите ми сьвет-как да процедирам с този старшина в транспортна полиция защото и шефьт му чак идва и ми сьздава проблеми.моля ви -даите ми сьвет.От Русе сьм.Как да го принудя да ми русне водата?
Последна промяна ruminakova на 23 Авг 2005, 13:04, променена общо 1 път
- ruminakova
- Младши потребител
Osven seziraneto na Voenna prokuratura, dajte glasnost na slu4aia v mestnite medii /ako im stiska/ - aman ot samozabravili se feldfebeli... I drugia put kato vzemate suglasietgo mu za kakvoto i da e bilo - pri noitarius sled konsultacia s kolega advokat. Stiskam Vi palci!
- stefan67
- Младши потребител
Мисля си -тоя фатмак ако беше в друга държава и Военна прокуратура го емне - дали ще го дъжат на работа - ми той как е изкарал психо тестовете . Гати и изрода -а ние чакаме той да се грижи за нормалният живот на хората. Ма той и шефа му такъв , верно я раздухай случая в някоя медия ама по големичка ,дано го духнат от работа тоя смотаняк-гати и държавата сме
- Гост
От прокуратурата изпратили преписката в РУ на Полицията.Викаха ме рисах обяснения прилагах документи и най-сетне,имам вода.Но вече знам,че "фелфебелите" са всесилни,защото имат "грьб".На много врати чуках,наивно вярваики,че след като имаме закони,все ше се намери някои да ми помогне,но....никои не му се занимаваше!Не сам юрист,но и никои не ме росьветва/дори срещу заплащане/какво да правя.Напротив,обясниха ми,че той утре пак може да ми спре водата и аз отново да измина целия неприятен "пьт".А,колкото до медиите-имаха по -важна работа,да отразяват избора на премиер. Разочарована сам .Влагодаря ви за сапричасноста и сьветите!Защо не работехте в Русе...!?
- ruminakova
- Младши потребител
Госпожа Накова, радвам се че поне времвнно сте с решили прблема! Информацията, която споделяте в последното си посещение във форума, относно незаинтересуваността на колегите юристи и т.нар. независими медии е диагноза за повечето провинциални градове, та били те и областни центрове. Пиша го с огромна доза съжаление, тъй като аз самия съм от гр.Русе и имам представа в какво блато сте... Ако възникне отново проблем с въпросния сержант от Транспортна полиция / между другото там ги вземат тия, които не са ги взели другаде, т.е. "шлаката"/ Ви съветвам да се обърнете за помощ към правната клиника на Юридическия факултет на Русенски университет. Доколкото съм информиран младежите и девойките са доста напористи и биха могли, да са Ви от помощ...
- stefan67
- Младши потребител
Благодарна сьм Ви за добрия сьвет!Дано не ми се налага по-вече,но поне знам кам кого да се оварна!Благодаря !
- ruminakova
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|