Колеги, трябва да направя поправка на нотариалният акт-ИЗВАДЕН ПО ОБСТОЯТЕЛСТВЕНА ПРОВЕРКА!!!
Сбъркан е адресът на парцела! Т.е. не е на 27 номер , а е на 28 нонер , на същата улица .
В подадената молба декларация е сгрешен адресът на имота, а е посоченПРАВИЛНО квартала и номера на парцела!!! Свидетелите знаят площа, границите, съседите , давността и т.н.........не знаят на кой номер се води имота.......От общината ни заявяват ,че май не е този имота. Може ли административно , да решават вещно-правни въпроси?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Поправка на нотариален акт???? Ами сега!
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Аз пък съм бясна, защото не ми издават данъчна оценка, за да си направя обстоятелствена проверка. И сега ще ме принудят да обжалвам отказ за извършване на адм. услуга и ще си потроша нервите и времето да се занимавам с тях.
А на вас защо не ви дават скица?
А на вас защо не ви дават скица?
- mutsa
- Потребител
В общината се водят адресните номера.Там работят с регулационният план и записват или променят адреса според кв.,планоснимачен номер на парцела.Не би трябвало да ви откажат бележка че имота с планоснимачен номер.... в кв....... се води на ул.... с номер.... Пиша ви това от личен опит.Не ми беше вписан адреса , а само кв. и пл.№, но имаше проблем с уличната номерация, беше изпуснат като номер и реално нямах адрес.За 20 мин. ми дадоха номер, въведоха го в регистъра и ми дадоха бележка за общината че вече се водя под №....Нямах никакви проблеми.Дано да ви помогне това, след като си имате вписани правилно кв. и пл.№.
- Гост
Ако става въпрос за София на ул.Сердика 5 отдел адресна регистрация.Ако е в провинцията от общината ще ви кажат къде да отидете.За София взимат такси за такава бележка и то доста високи, не си спомням вече точната сума но от порядъка на 25лв.Носите си нот.акт и искате бележка че имот с пл.№... в кв... на ул.... ,гр... се води на .... административен адрес.
- Гост
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|