начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Срок за издаване на скица за УПИ

Казуси за недвижими имоти

Срок за издаване на скица за УПИ

Мнениеот svilena_82 » 19 Авг 2005, 10:16

Знаете ли какъв е законоустановеният срок да ми издадат скица за УПИ. А ако приложа към молбата (освен НА) и виза (на мен ми трябва единствено скицата, т.е. без пунктирните линийки, така че е доста лесно за специалистите да я преначертаят), дали ще има възможност да стане по-бързо? Ако някой има по-подробна информация, ще му бъда благодарна.. :D
svilena_82
Нов потребител

Re: Срок за издаване на скица за УПИ

Мнениеот donna » 19 Авг 2005, 10:26

Питай в общината в какъв срок ,там в съответната наредба би следвало да е записано в какъв срок се извършва съответната административна услуга ,ако няма определен срок в ЗАОФЮЛ , чл.16 ал.1-за административна услуга за която няма определен срок се извършва веднага или най -късно в 3 дневен срок
donna
Старши потребител

Мнениеот svilena_82 » 19 Авг 2005, 10:51

Ами аз всъщност вече съм подала молбата, от общината ми казаха след 1 месец, понеже нямало кой да я начертае... (отпускари..) А на мен ми трябва по-скоро и се чудех дали не мога да ги накарам да побързат, позовавайки се именно на закон.. В сайта им нищо не успях да намеря за срокове, та затова реших да попитам и тук, но май ще е най-добре да им се обадя :D
Благодаря за мнението :wink:
svilena_82
Нов потребител

Re:

Мнениеот TYSON » 19 Авг 2005, 11:27

10 ДНИ, струва 10 лв.
TYSON

Re:

Мнениеот Гост » 19 Авг 2005, 16:11

TYSON написа:10 ДНИ, струва 10 лв.

За всяка община е различно, например може и за веднага, като в такъв случай се заплаща такса за експресна услуга. Проверете на място как стоят нещата.
Гост

Мнениеот Гост » 21 Авг 2005, 08:30

Знаете ли че общините в София няма да приемат и издават документи през август, защото много служители били отпуска.Кметовете навсякъде са издали заповеди да се спрат приемите до краят на август.Нито скица ,нито друго дават. Такова чудо виждам за първи път- общините са във ВАКАНЦИЯ.
Гост

Назад към Имотни казуси