начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Некоретни наематели

Казуси за недвижими имоти

Некоретни наематели

Мнениеот desy_07 » 22 Юли 2005, 20:15

Здравейте ,
Попаднах в ситуацията случваща се на повечето наемодатели . Собственик съм на жилище ,в което живея . За известно време отстъствах от София и в този период пуснах в моето жилище приятелка ,с която имахме уговорка да плаща символичен наем. След като се върнах в София ,реших да вляза в жилището си ,но за съжаление то бе заключено и моята "прителка " не пожела да ми отвори . В момента тя живее там , а аз не мога да вляза в дома си . Как се процедира в този случай . Нямам никакъв сключен договор с нея . Помогнете ми !
desy_07

Мнениеот monteskio. » 22 Юли 2005, 20:27

дайте email. Ще ви обясня.

MONTESKIO
monteskio.

Мнениеот Гост » 22 Юли 2005, 22:39

сега е момента,защото зимата.....прщате нот.покана i ako ne stane nqma da se razminete bez adwokat.
проверете дали имота е все още ваша собственост
Гост

Имотни казуси

Мнениеот desy_07 » 23 Юли 2005, 12:31

Emaila mi e - dimanas @abv.bg
desy_07

Мнениеот Гост » 26 Юли 2005, 16:01

Аз попаднах в по-лошия вариант на тази ситуация (роднина ми извъртя този номер).
Съвета ми е (абсолютно непрофесионален): Извикай някой свой съсед или приятел за свидетел, разбий вратата и изхвърли навън всичкия багаж на "приятелката" си. Извикай полиция и им покажи документ за собственост. Сложи си нова брава и си закачи обица на ухото.
Гост

Мнениеот Surfi » 26 Юли 2005, 16:50

коато дпълнение към горното, чакай призовка от прокуратурата за самоуправство
Surfi

Назад към Имотни казуси