начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Некоретни наематели

Казуси за недвижими имоти

Некоретни наематели

Мнениеот desy_07 » 22 Юли 2005, 20:15

Здравейте ,
Попаднах в ситуацията случваща се на повечето наемодатели . Собственик съм на жилище ,в което живея . За известно време отстъствах от София и в този период пуснах в моето жилище приятелка ,с която имахме уговорка да плаща символичен наем. След като се върнах в София ,реших да вляза в жилището си ,но за съжаление то бе заключено и моята "прителка " не пожела да ми отвори . В момента тя живее там , а аз не мога да вляза в дома си . Как се процедира в този случай . Нямам никакъв сключен договор с нея . Помогнете ми !
desy_07

Мнениеот monteskio. » 22 Юли 2005, 20:27

дайте email. Ще ви обясня.

MONTESKIO
monteskio.

Мнениеот Гост » 22 Юли 2005, 22:39

сега е момента,защото зимата.....прщате нот.покана i ako ne stane nqma da se razminete bez adwokat.
проверете дали имота е все още ваша собственост
Гост

Имотни казуси

Мнениеот desy_07 » 23 Юли 2005, 12:31

Emaila mi e - dimanas @abv.bg
desy_07

Мнениеот Гост » 26 Юли 2005, 16:01

Аз попаднах в по-лошия вариант на тази ситуация (роднина ми извъртя този номер).
Съвета ми е (абсолютно непрофесионален): Извикай някой свой съсед или приятел за свидетел, разбий вратата и изхвърли навън всичкия багаж на "приятелката" си. Извикай полиция и им покажи документ за собственост. Сложи си нова брава и си закачи обица на ухото.
Гост

Мнениеот Surfi » 26 Юли 2005, 16:50

коато дпълнение към горното, чакай призовка от прокуратурата за самоуправство
Surfi

Назад към Имотни казуси