начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

наследство

Казуси за недвижими имоти

наследство

Мнениеот Гонзо » 02 Юни 2005, 00:14

Здравейте, може ли някой да ми каже дали мога да проверя какви имоти се водят на името на моя баща и дали някога мога да претендирам за наследство от него, при положение че родителите ми са разведени.
Гонзо

Re: наследство

Мнениеот idler » 02 Юни 2005, 09:19

Това че Вашите са разведени няма значение за теб освен че "ако наследяваш"
квотата ти ще е различна в случай ,че наследяваш със съпруга /майка ти/ или без нея. Ясно е какъв е конкретния случай.
Другото при някой колега срещу 20 лв.
idler

Re: наследство

Мнениеот Галина » 02 Юни 2005, 10:13

"Гонзо" обърни се към адвокат и ще получиш отговор на въпросите!
Галина

Мнениеот Гонзо » 22 Юни 2005, 16:08

Извинете, Галина, че наруших меркантилната ви душевност. Не ми е за двайсетте лева, а за времето, което ще изгубя да обикалям. Много ясно, че рано или късно ще опра до някой от колегите ви, ако имам претенции. Още веднъж извинявайте. Ако имате нужда, да се видим и да ви дам 20 лева?!
Гонзо

Мнениеот Gosho » 22 Юни 2005, 16:27

Гонзо,

не се ядосвайте на Галина, тя си е такава явно.
Проверка се прави в служба по вписванията по принцип. Може да се провери евентуално в данъчна служба. Може и архиви да гледате ако търсите някакви имоти, подлежащи на реституиране, но предполагам че за 12-13 години, каквото е имало да реституира покойния ви баща е реституирал.
Gosho

Мнениеот Гост » 22 Юни 2005, 17:02

аман от тая Галина бе
Гост

Мнениеот 456 » 22 Юни 2005, 17:57

Днес Галина беше дала безплатна консултация на чужденец, даже мейла си остави!!! Тъкмо да я похваля и връзката ми се срина :wink: Тя по принцип друго освен да отпраща хората не знае
456

Мнениеот Гонзо » 22 Юни 2005, 19:40

Благодаря!
Гонзо

Назад към Имотни казуси