prez '74 Ob6tinata ot4ugdava sys zapoved na osnovanie 4l.95 i 98 ot ZTSU ka6tata na djdo mi za 4utali6te i biblioteka.
Ima li njakakav srok za predjavjavne na pretencii otnosno vyzstanovjavaneto na ot4uvdenija imot?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 18:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
vyzstanovqvane na ot4ugden imot
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: vyzstanovqvane na ot4ugden imot
Да в "ЗАКОН за възстановяване собствеността върху някои отчуждени имоти по Закона за териториално и селищно устройство, Закона за плановото изграждане на населените места, Закона за благоустройство на населените места, Закона за държавните имоти и Закона за собствеността" ги пише и май сте ги изтървали.
- topuzanova
- Потребител
Искането за отмяна се отправя до кмета на общината по местонахождението на имота. Преклузивния срок за подаване на заявлението изтече на 22 .05.1998г.
Ако измислите нещо друго или някой ви даде друг съвет ще ми е интересно. Надявам се да не съм права защото и аз мъдря същият казус в момента но нищо по различно не ми идва.
Ако измислите нещо друго или някой ви даде друг съвет ще ми е интересно. Надявам се да не съм права защото и аз мъдря същият казус в момента но нищо по различно не ми идва.
- topuzanova
- Потребител
dokolkoto sam 4oplila iz zakonite njama da ima vra6tane na sa6tija imot tyj kato v zakona sa izbroeni v koi slu4ai (i to kumolativno) ima vazstanovjavane, a za sroka- moge bi e do kraja na Septemvri illi njakade tam.No blagodarja vse pak!
- desitka
Къде го намерихте това до края на септември?
- topuzanova
- Потребител
наистина, ако се иска обжалване на обезпечението то тва е трябвало да стане до 14 дена от даването му, а възстановянето на от4уждения имот-ако не изпълнена целта за която е от4ужден-може6е до '98,ве4е е късно за квото и да било
- desitka
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|