начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

darenie?

Казуси за недвижими имоти

darenie?

Мнениеот SWETLA » 11 Май 2005, 20:12

Zdraveite!pred razvod sam sas saprugt mi,a ot rabotata imam vazmojnost da polu4a now apartament,ne iskam saprugat mi da e sasobstwenik.darenieto edinstwen na4in li e za towa?predwaritelno blagodarja
SWETLA

Re: darenie?

Мнениеот Искаме и ние » 11 Май 2005, 21:41

Каква е тази работа дето раздават апартаменти, че да дойдем и ние да я работим... Изчакайте си развода и тогава купувайте.
Искаме и ние

Мнениеот boba » 12 Май 2005, 09:24

Като могат в работата, нека Ви го дарят?!... Но, ако сте в някоя от хипотезите за получаване на жилище като държавен служител, ако се разведете да не изгорите с получаването, защото може да не отговаряте вече на критериите по ЗДС и ППЗДС.
boba

Мнениеот han_solo » 12 Май 2005, 13:37

Mojete da si uchredite EOOD i to da zakupi jilishteto.
han_solo

Мнениеот Галина » 12 Май 2005, 19:05

Да го купи ваш близък роднина и след това да ви го дари.И все пак не разбрах от коя точно работа/служба/ раздават апартаменти????!!!
Галина

Мнениеот 8178 » 12 Май 2005, 19:26

mislia, 4e ima sydebna praktika, koiato razbira se triabva da se proveri, 4e kogato imotyt e pridobit po vreme na fakti4eskata razdiala mevdu sypruzite imotyt e li4na sobstvenost, zashtoto se izklu4ve prezumciata za obshtia prinos. Nai - dobre e da se konsultirate s advokat
8178

Назад към Имотни казуси