начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Търся адвокат недвижими имоти

Казуси за недвижими имоти

Търся адвокат недвижими имоти

Мнениеот phoenix » 06 Апр 2005, 10:59

Здравейте,
Търся адвокат за консултация за сделка недвижими имоти. В раздел адвокати е доста трудно да намеря подходящ преди да прозвъня всички :)
За предпочитане е с офис в кв. Изток, Изгрев, Младост, Суха река, Х. Димитър, Подуене или близо до тях.
phoenix
Нов потребител

Re: Търся адвокат недвижими имоти

Мнениеот Галина » 06 Апр 2005, 18:15

Ако си мислиш,че чрез форума ще намериш?
Галина

Мнениеот protekta » 06 Апр 2005, 22:59

А предпочитание за улица имате ли?
protekta
Потребител

Мнениеот Виолета » 07 Апр 2005, 14:22

Мисля,че във форума участват предимно млади хора, които отскоро практикуват, но аз мога да ви насоча към фирмата към фирмата, която съм стажант.Тя е много добра и се гордея, че ме взеха да се уча. Кажете повече по казуса. Ако ви интересува и сте сериозен бих могла да ви дам повече информация.
Виолета

Мнениеот ралица » 07 Апр 2005, 14:32

Zdravejte. Advokat sum . Az i moj kolega dosta uspeshno se zanimavame s nedvizimi imoti. na posceniq meil bihte mogli po-konkretno da mi zadadete njakoi vaprosi i da objasnite kakvo po-tocno vi interesuva za nedv. imoti i mozem da razmenim koordinati za budeshto satrudnicestvo. Do skoro
ралица

Мнениеот + » 07 Апр 2005, 14:43

Веднага Ви давам координати: буквално на гърба на община Студентска - води се бул. Г.М. Димитров, между двете къщи на Софавто. Ако Ви устройва - ще Ви дам и точни указания как да ме намерите. Има място за паркиране, услугите са ми скъпи и със съответното качество. Адвокат съм от 8 години.
+

Мнениеот щщщщщ » 07 Апр 2005, 16:28

Наистина смятам това за несериозно да си търсите адвокат по това къде се намира кантората му. Аз 7 години работих като помощник-нотариус по заместване и сега съм адвокат в доста голяма кантора, познавам пазара на недвижими имоти и проблемите със собствеността в детайли но това ваше изявление е доста странно
щщщщщ

Re: Търся адвокатка за ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ, желателно без ста

Мнениеот nikilex » 07 Апр 2005, 22:14

Виолета, нали си беше намерила работа /по-рано тази сутрин/ в престижна адв. кантора ? Сега вече и с агенции за недв. се занимаваш а ? , ама нейсе... както се казва - оборот да става :)))

А ти ралица, достопотенната колежке със завиден 8 г. стаж, вземи използвай КИРИЛИЦА от към колегиално уважение/отношение ... поне, ако не за друго.

...и Успехи на +
nikilex
Потребител

Re: nikilex

Мнениеот Виолета » 08 Апр 2005, 12:23

Абе хей човек, знаеш ли че ме разсмя.Ами нали си търси адвокат човека.Затова му предлагам услугите на кантората, в която работя.Тя се занимава с гражданско право.Ако не е нещо сложно мога да предложа и своите услуги.
Ама не разбрах какво те притеснява, мисля че не лошо да си предложиш услугите.
Виолета

Re: nikilex

Мнениеот Таралан Кольо » 08 Апр 2005, 12:50

Ооооо, Виолетке, мара ба! Как е?
Таралан Кольо

КАТО ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГАМЕ...

Мнениеот nikilex » 08 Апр 2005, 19:51

Виолета написа:
>Ако не е нещо сложно мога да предложа и своите услуги.

> Ама не разбрах какво те притеснява, мисля че не лошо да си
> предложиш услугите.

Ама Вили, Аз нали точно това имах предвид, като ти вкарах темата:

Търся адвокатка за ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ, желателно без стаж
/а дали е "нещо сложно" или елементарно - след 8 г. стаж пак ще разсъждаваме/ ...
nikilex
Потребител

Re: КАТО ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГАМЕ...

Мнениеот Виолета » 12 Апр 2005, 17:22

Вие двамата заядливци вече ми липсвахте.
Нямах време ( от работа в кантората), за да прочета дали ще се сетите за мен. Е....... вие нещо против да изкарам пари ли имате?
Вие с големия опит се заемете с големите дела, а за нас .....оставете останалото.
Виолета

Мнениеот донна2 » 12 Апр 2005, 17:25

Таралан Кольо и големи дела ти да не би да сънуваш ,това са две много различни неща.
Таранчо си е срам за професията след последните му изказвания равен няма .
донна2

Мнениеот Таралан Кольо » 12 Апр 2005, 17:47

Виолетке, принцесо, ако ми позволиш, днес съм много нежен и любезен и ще ти кажа, че претенции нямам никакви. Работя колкото мога. Нито се хваля, нито се оплаквам. Берекет версин, дето викат едни по-наюг.
И един съвет. Безплатно, не бой се!
Тъй като каза, че си в началото на пътя си правен ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ДОННА 2 С РАЗДВОЕНАТА САМОЛИЧНОСТ!
Таралан Кольо

Мнениеот Виолета » 12 Апр 2005, 18:30

Вие с Дона да не би да се познавате?
Виолета

Re: Nikilex

Мнениеот Виолета » 12 Апр 2005, 18:34

А.......и между впрочем като си толкова навътре в професията, как намираш време да отговаряш на такива новобранци и аматьори като мен? Май не си чак толкова зает всъщност?
Виолета

Мнениеот донна2 » 12 Апр 2005, 18:36

Не не се познаваме лично , таралан е един досадник дрънкаш глупости и след като бъде хванат в крачка започва дъ бълва обиди . Изказванията които е правил са в стил да обидим някого , становище по казус не е взимал той и не може освен да дърдори простащини .Тва е
донна2

Re: Nikilex

Мнениеот nikilex » 12 Апр 2005, 19:28

ООО ВИЛИ, АЗ ОТ КЪМ ТЕБ ВИНАГИ СЪМ НА ЛИНИЯ :))))))
nikilex
Потребител

Назад към Имотни казуси