начало

Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения) Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения)

Подпис-удостоверение за достоверност и пълнота на твърдения

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Подпис-удостоверение за достоверност и пълнота на твърдения

Мнениеот milenavnv » 05 Май 2021, 13:06

Здравейте, може ли някой да ми каже какво означава изискването дадена молба да бъде подписана като удостоверение за достоверността и пълнотата на направените твърдения?
milenavnv
Нов потребител

Re: Подпис-удостоверение за достоверност и пълнота на твърде

Мнениеот katerinakuch » 07 Май 2021, 14:05

Просто някой има такива свои изисквания и затова иска тя да изглежда по този начин
katerinakuch
Активен потребител

Re: Подпис-удостоверение за достоверност и пълнота на твърде

Мнениеот milenavnv » 07 Май 2021, 19:41

В случая това е изискване за подаване на молба до съд и поради това се чудя дали нещо по-специално се иска освен обикновен подпис? Ще съм много благодарна, ако някой ми каже.
milenavnv
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ