jhoro написа:Ох, на Вас Вие смешно, ама …
Питате ли, форумния психолог как се чувства? Записал си е час за … Психотерапевт!
Форумният психолог беше в отпуск и смята, че участниците в производството също следва да последват примера му.
|
|
jhoro написа:Ох, на Вас Вие смешно, ама …
Питате ли, форумния психолог как се чувства? Записал си е час за … Психотерапевт!
kalahan2008 написа:jhoro написа:Ох, на Вас Вие смешно, ама …
Форумният психолог беше в отпуск и смята, че участниците в производството също следва да последват примера му.
lawchoice написа:kalahan2008 написа:jhoro написа:Ох, на Вас Вие смешно, ама …
lawchoice написа:Не съм съгласен. Правосъдието не може да излиза в отпуск /чл.288 ФНК - "орган на властта, който пропусне да изпълни своевременно длъжностите, които му налага службата относно наказателно преследване, или по друг начин осуети такова преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с отлъчване от форумното общество за период от една до шест години"/. Подал съм сигнал за извършено престъпление от Злобарев, в личното му качество като участник във форума. За мен е интересено как ще изпълни служебните си задължения прокурорът Злобарев. А после и съдията Злобарев. Затова няма да последвам твоят съвет.
consultant написа:Единствената истина към автора на темата че вече се е сдобил с криминална регистрация!
коментаторите да си коментерат в новата тема.
https://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=67443&p=604560#p604560
lawchoice написа:propensity написа:Melly написа:Малеййй, роди се отроче от мъжки пол.
Късно е чАдо за китка, е казал народът.
Може, може и да не може. И все пак не може Осил Злобарев да не публикува "труда" си.
Иначе разпоредителното заседание е на 33.09.2020г. Смятам, достатъчна време за всички
Много готин ОА, благодаря ти, доста се посмях! 18 деца за 32 години е постижение, с което и полов атлет не може да се похвали. Смехът е здраве, затова пожелавам и на вас много от него.
ilian_todorov написа:lawchoice написа:Много готин ОА, благодаря ти, доста се посмях! 18 деца за 32 години е постижение, с което и полов атлет не може да се похвали. Смехът е здраве, затова пожелавам и на вас много от него.
Ако е от 18 жени защо да е постижение? Постижение е да можеш плащаш 18 издръжки, но това е друг въпрос.
jhoro написа:Off-topic!ilian_todorov написа:lawchoice написа:Много готин ОА, благодаря ти, доста се посмях! 18 деца за 32 години е постижение, с което и полов атлет не може да се похвали. Смехът е здраве, затова пожелавам и на вас много от него.
Ако е от 18 жени защо да е постижение? Постижение е да можеш плащаш 18 издръжки, но това е друг въпрос.
Не, че е важно, но ... не забравяйте, че понякога се раждат по две, три, и повече деца наведнъж! Близнаци, тризнаци и пр.
А като отчетем и факта, че в някой етноси - момичета раждат на 12-13 години ...
14 + 18 = 32 (точно) и то при положение, че за всяко раждане е по едно дете!
Пп. Просто - не мислите ... комбинативно! С оглед на всички възможни варианти.
Melly написа:До Аркутянския районен съд
към ФНОХД №0001/2020
УВАЖАЕМИ РАЙОНЕН СЪДИЯ,
Моля да предприемете съответните процесуални действия срещу недопустимото намесване от страна на хигиенистката Гошка (потребител jhoro), както и това на потребител ilian_todorov, изразяващи се в нарушение на чл.999 от ФНК, тъй като не са участници в производството по горното дело, поради което прилагам доказателство в подкрепа на твърдението ми.jhoro написа:Off-topic!
Не, че е важно, но ... не забравяйте, че понякога се раждат по две, три, и повече деца наведнъж! Близнаци, тризнаци и пр.
А като отчетем и факта, че в някой етноси - момичета раждат на 12-13 години ...
14 + 18 = 32 (точно) и то при положение, че за всяко раждане е по едно дете!
Пп. Просто - не мислите ... комбинативно! С оглед на всички възможни варианти.
Приложение съгласно текста.
ТУК, 13.09.2020
С уважение:
Melly
ilian_todorov написа:...
lawchoice написа:Децата не са парче месо, което може да бъде остойностено. По-важно от материалната издръжка е възможността да обръщаш внимание на всяко от тях - да бъдеш спътник в неговия живот. Ей, затова 18 деца са ми много...
jhoro написа:lawchoice написа:Децата не са парче месо, което може да бъде остойностено. По-важно от материалната издръжка е възможността да обръщаш внимание на всяко от тях - да бъдеш спътник в неговия живот. Ей, затова 18 деца са ми много...
Здравейте!
По този въпрос - нямаме различия в мненията.
Но - мога да дам една камара примери на хора (от живота - познавам ги лично), които са на обратната позиция. Освен, че раждат по една сюрия деца (не чак такава бройка), ами и бащите хем нямат брак с майките, хем не ги припознават. И имаме „самотни многодетни майки”!
ilian_todorov написа:lawchoice написа:Децата не са парче месо, което може да бъде остойностено. По-важно от материалната издръжка е възможността да обръщаш внимание на всяко от тях - да бъдеш спътник в неговия живот. Ей, затова 18 деца са ми много...
По тази причина не го описах като постижение, защото е невъзможно. От друга страна никой не е задължен да извърши невъзможното. Деца могат да се направят и без да ги искаш.
jhoro написа:Баси темата … Стана „детска радост - шарени бонбонки”!
И ако за Мелли е разбираемо, въпроса ми е към „мъжката” (уж) аудитория:
- Нямате ли си пи*ки, да си играете?
Fuck off … if you please!
consultant написа:Единствената истина към автора на темата че вече се е сдобил с криминална регистрация!
коментаторите да си коментерат в новата тема.
https://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=67443&p=604560#p604560
lawchoice написа:Няма да коментирам прогнози и политически изказвания, доколкото те излизат извън професионалната насоченост на този форум. Любопитството ми обаче надделя и породи у мен следните въпроси:
1. Като участник тук - в лично качество /т.е. друг български гражданин/, би ми било интересно да разбера по какъв начин един буден гражданин като Вас възприема обезпечаването на приложението на върховенството на закона при описаната в темата фактология?
2. Аз така и не разбрах какви са мотивите на този "буден гражданин" да обжалва законността на задържането му при изложената в темата фактическа обстановка. В случай, че съдът отхвърли жалбата му срещу заповедта за задържане, този гражданин ще се възползва ли от правото на жалба срещу решението на съда?
3. По-горе пишете, че не ви е връчвано наказателно постановление по съставен акт, ако такова ви бъде връчено ще го обжалвате ли, предвид описаната от Вас в темата фактология?
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта