- Дата и час: 24 Ное 2024, 09:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заградена част от чужд имот
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Заградена част от чужд имот
Здравейте,имам поземлен имот придобит по обстоятелствена проверка,след като си извадих скица и поисках да ми начертаят граница от геодезия се указа че комшията си е сложил ограда два метра и половина в моето място когато го е придобил преди четири години и сега не иска да си премести оградата и даже си е построил някакъв навес.От Общината от незаконното строителство ,след като пуснах жалба ми обясниха че ответниците не искали да си получат съобщението, за да представят нужните документи и не можели да вземат отношение за оградата,та питането ми е коя друга институция да посетя.Благодаря.
- milen73
- Нов потребител
Re: Заградена част от чужд имот
Жалба до РДНСК.
Ревандикационен иск в районен съд по местонахождение.
Адвокат, подброно запознат с документите и случая ще ви насочи най-добре.
И побързайте, защото съседът ви в един момент може да претендира собственост в/у 'завезетата' част на основание давност.
Ревандикационен иск в районен съд по местонахождение.
Адвокат, подброно запознат с документите и случая ще ви насочи най-добре.
И побързайте, защото съседът ви в един момент може да претендира собственост в/у 'завезетата' част на основание давност.
- propensity
- Потребител
Re: Заградена част от чужд имот
Благодаря ви
- milen73
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|