- Дата и час: 24 Ное 2024, 05:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРОБАЦИЯ
|
|
Re: ПРОБАЦИЯ
Губиш форма................Н.колева. Червени шампиони, Вечно втори, направо издъхваш като спукан балон.......................отговорите са ти много тъпи и със сигурност само ти си ги разбираш...............!!!!!!!!!!!!!!
- мимоза
Имам едно предложение : Какво ще кажете да си направим една среща на всички участници във форума!!!!!!!!!!!!!!!
- мимоза
ВСИЧКИ ВИЕ ПИТАТЕ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ПРОБАЦИОННИТЕ ИНСПЕКТОРИ,СЪЩОТО МЕ ИНТЕРЕСУВА И МЕН. МИСЛЯ, ЧЕ Е ПОВАЖНО ДА РАЗБЕРЕМ, КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПСИХОЛОГИЧЕСКИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ВЪНШНИТЕ КАНДИДАТИ, ИЛИ КАТО СЕ ПОПЪЛНЯТ СВОБОДНИТЕ МЕСТА СЪС СЛУЖИТЕЛИ , РАБОТЕЩИ В СИСТЕМАТА ВМОМЕНТА, НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ВЪНШНИ ХОРА И СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО Е ДА НЕСЕ ПРОВЕЖДАТ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ С ОСТАНАЛИТЕ.МОЛЯ НЯКОЙ ,КОЙТО Е КОМПЕТЕНТЕН, КАТО АРХАНГЕЛ ДА ОТГОВОРИ.
- kapitan1
Архангеле, отговори на капитана, че ако аз му отговоря, "асти" може пак да го приеме за комплексарско... Между другото, "асти" галено от "Астика" ли е?! ;-)))
- Непробатор ;-)
" Непробатор " знаешли аз влизам в този форум за да науча нещо нямам юредическо образование а съм завършил "социални дейности" можеби за това не разбирам от наказания и т.н. но човек се учи нали не че ми е гот да се заяждам и прочие просто искам да разбера нещичко и аз. Тако че ниямам нито против към никого или най вече към "теб Непробатор" ок?
- asti
Леле колко информация изтича тука брех! Да не повярва човек, че встъпвайки в длъжност някой хора са се подписали да пазят служебна тайна ....
Пък що се отнася до конкурсите и закона за държавния служител .... Служителите в пробационните служби, както и всички останали от затворите и охрана са по закона за МВР.... а там никъде не се споменава КОНКУРС. Освен това в сайта и по места беше съобщено на всички, че предимство в първата вълна ще имат служители в системата /е и близки на такива ;)/. Ако питате мен ... я идете на море. Като изберат новото правителство тогава му мислете ...
Пък що се отнася до конкурсите и закона за държавния служител .... Служителите в пробационните служби, както и всички останали от затворите и охрана са по закона за МВР.... а там никъде не се споменава КОНКУРС. Освен това в сайта и по места беше съобщено на всички, че предимство в първата вълна ще имат служители в системата /е и близки на такива ;)/. Ако питате мен ... я идете на море. Като изберат новото правителство тогава му мислете ...
- хахаха
И аз съм на това мнение!!!!!!!!!!!!! Затова пожелавам на всички весело лято!!!!!!!!!!!!
- мимоза
Ами, аз откога ви разправям... А, мимоза, ти провери ли на http://www.albena.bg или да давам други адреси?! ... ;-)))
- Непробатор ;-)
Недей , ще ходя на южното Черноморие :) Хайде чао на всички !!!!!! Стига с тази пробация , желая на всички подали документи УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!
- мимоза
Не ми е ясно само, защо извратихте форума!? Ако смятате че той не ви носи вече никаква информация, просто не влизайте в него!
- dokoga
Здравейте,някой чел ли е от вас вчерашния брой на в-к Позвънете ,ако не сте го прочели накратко ще изясня в него пише че вече има избрани 26 пробационни служители, които са обучени и са провели семинар клай Варна.Пробационната служба във Варна щяла да заработи към края на месец юли това се отнася за тези които са кандидатствали за Варна.Не искам да Ви обезнадеждавам но положението е такова най вероятно както на всички други конкурси става назначават свои хора.
- 0000
пробация
Сигурно поради смяната на вида на форума коментарите около пробацията спряха .
След като във Варна вече има 26 пробационни служители може ли някой от тях да отговори кога са проведени психологическите тестове със тях ,колко време преди назначаването им . Как са уведомени ,за да се явят на психологическите изпити и след колко време са научили резултатите от тях ?
Благодаря на всеки отговорил умно !!!!!!!
След като във Варна вече има 26 пробационни служители може ли някой от тях да отговори кога са проведени психологическите тестове със тях ,колко време преди назначаването им . Как са уведомени ,за да се явят на психологическите изпити и след колко време са научили резултатите от тях ?
Благодаря на всеки отговорил умно !!!!!!!
- galaktika
- Младши потребител
Вие май не искате или не можете да разберете.
ПОДБОРЪТ за пробационни служители се извършва на принципа на подбора във МВР, затворите и арестите. Тоест - подаваш си документите и чакаш за резултат. Ако ти се обадят-продължаваш, ако не-значи не си одобрен.
Психологични изследвания се правят само с кандидати които са минали първичния ПОДБОР по документи и се провеждат поне от началото на април.
В първата вълна имат предимство служители от системата - затвори, арести и др. - следователно всеки друг остава назад в класацията /освен ако няма връзки като корабни въжета /
По различните градове темповете за назначения са различни. Има градове като Варна, където са назначени повечето служители, но има градове в които не е назначен нито един.
Не търсете под вола теле. Толкоз!
ПОДБОРЪТ за пробационни служители се извършва на принципа на подбора във МВР, затворите и арестите. Тоест - подаваш си документите и чакаш за резултат. Ако ти се обадят-продължаваш, ако не-значи не си одобрен.
Психологични изследвания се правят само с кандидати които са минали първичния ПОДБОР по документи и се провеждат поне от началото на април.
В първата вълна имат предимство служители от системата - затвори, арести и др. - следователно всеки друг остава назад в класацията /освен ако няма връзки като корабни въжета /
По различните градове темповете за назначения са различни. Има градове като Варна, където са назначени повечето служители, но има градове в които не е назначен нито един.
- Гост
Пробация
Anonymous написа:Вие май не искате или не можете да разберете.
Гост може ли да бъдете по-конкретен , в кои градове има назначени пробационни служители ?
- мимоза
- мимоза
|
|