начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Регистриране на ООД с участие на осъждано лице

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистриране на ООД с участие на осъждано лице

Мнениеот dimder2307 » 13 Мар 2019, 22:46

Здравейте,

Искам да регистрирам фирма, с която легално да предоставям услуги в рамките на РБ. По стечение на обстоятелствата се водя осъждан за престъпление от общ характер. До реабилитацията ми по право остават малко повече от 2 години. Искам да регистрирам ООД, в което аз и съпругата ми сме съдружници. Искам да знам има ли някаква възможност да регистрираме фирма с мое участие или направо да правим ЕООД на нейно име? :roll: :roll: :roll:

Благодаря предварително
Поздрави
:) :) :)
dimder2307
Нов потребител

Re: Регистриране на ООД с участие на осъждано лице

Мнениеот minaconsult » 22 Мар 2019, 11:07

Здравейте,

няма такова изискване към съдружниците в ООД, така че можете да учредите дружеството, ако имате необходимост от съдействие в тази връзка може да се свържете с нас чрез онлайн формата за запитване на следния линк:
,,Мина консулт'' ЕООД, www.minaconsult.com
minaconsult
Младши потребител

Назад към Търговско право