начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот архангел » 13 Юни 2005, 16:44

"Началник",не "директор" най-вероятно е!Поне аз така си мисля "Архангел",че е длъжността!А и ти можеш да кажеш във форума,кой вятър те довя,че едно птиче ми каза,че и при теб има някаква хитринка!Поздрави от..........!И си гледай работата,не се разсеивай!
архангел

Мнениеот Грую » 13 Юни 2005, 16:50

А бе,какъв е този Архангел?Имам чувството,че прееба цялата дискусия!Дори имам чувството,че се подписва и като л.,в.д.л.!А май и като "червени шампиони"!Сам се пита и сам си отговаря!Луд!Вън нахалниците от дискусията ,иначе тя си загуби смисъла!
Грую

Мнениеот Христо » 13 Юни 2005, 20:10

Какво става бе хора, какви са тези работи- татковци, началници .....в какво го превърнахте този форум. Давайте по същество.
Христо

Мнениеот petio galev » 14 Юни 2005, 08:36

г-н Непробатор, имате ли конкретни предложения за море? пробацията ясна работа :-))
petio galev

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 09:14

Мили ми Петьо, приятелю любезни Галев!!!
За теб имам не само конкретни предложения за море, но и куп други такива... Не всички имат отношение към пробацията... Дано там /за пробацията/ всичко ти е "ясна работа"... И като ти дойде назначението се надявам да почерпишшш... Ако може - "невиртуално"... ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот мимоза » 14 Юни 2005, 10:05

То стана един форум.................не е важно кой какъв е , а какво знае
мимоза

Мнениеот архангелчо » 14 Юни 2005, 10:21

Много хитреци и селски тарикати в този форум бе..........!Леле-мале!Тук е за юристи,бе хора!Не за наркомани!
архангелчо

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 11:04

архангелчо, за кои юристи става дума, драги?! За онази мома ли, дето пита, "Колеги, излезе ли закона за пробацията", или за другия, дето и дава акъл да види в НПК, или за третия, който гледал бТV и там жидял, как в Пловдив вече работели с осъдени на пробация "МАЛОЛЕТНИ"?!.... Ако това са юристи... ти си наистина архангел! ;-))) Аз още не съм, by the way... Ако някой се чувства обиден, sorry!
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 11:36

"Непробатор",гледай си монокините по морето и изобщо не си трови нервите с някаква пробация!Защо не бях на твое място?Ех,море,море!Остави ги тия ангели,архангели и тем подобни палячовци!
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 12:01

"We are the champions, my friend! So we'll keep on fighting till the end...;-)))"
Непробатор ;-)

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 12:04

И като съм "непробатор", това не означава, че не подбирам... :-)))) Т.е. да не ми се помъкнат разни крокодили на морето!!! Да си стоят и да си чакат назначението!!! Петьо, за теб не се отнася!!! ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 12:28

Оторизирам те,да си председател на журито за най-красива жена на плажа!Може да направиш класиране за най-красиво тяло,бюст,крака и т.н.Като стигнеш до най-первезно излъчване,ще ме поканиш и аз да участвам!Почвай организацията,за да има резултат до края на юли!Дерзай,братле,каузата е свещенна и ценна!
вечно втори

Мнениеот архангел » 14 Юни 2005, 13:01

Naistina zamirisa na more....taka che zatvariame obsajdaniata za rabota...neia shte ia ima i sled nas......shte se vidim prz septemvri......
архангел

Мнениеот petio galev » 14 Юни 2005, 13:29

i na men mi se struva, 4e temata probation se zameni estestveno s druga - dosta po-privlekatelna... ;-) zurito za monokinite sformirahte li go? i da smenim li imeto na foruma?
petio galev

Мнениеот мимоза » 14 Юни 2005, 14:26

Знае ли някой примамливи оферти за Албена?
мимоза

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 14:28

Освен да го променяме,на "голям пищен пробационнен бюст",да стартираме и да се търсим там!Или "влажна пробационна ......."!Ехе,да видим кой ще се престраши да почне !Патента е мой за името ,братлета,но ви го преотстъпвам!Хайде,непробатор,ти
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 14:48

Приятелю, уж "вечно втори", а от друга - шампион, ако познаваше някои от писалите "по-горе", щеше да разбереш, колко, по дяволите, си прав за бюста... ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 15:00

Разбира се,че ги познавам!А ти не се бави ,а стартирай новата идея,че време няма!Чакам те до 5 мин.А и без това се очакват хиляди чехкини по морето!А то е ясно ,че кадето са вечно вторите,на една ръка до тях са шампионите......по футбол!Давай братле,че от преебация ми писна!
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:20

То и на тези, дето чакат назначение им писна, ама като като са решили да пробаторстват... Е, брато, сетих се за един неологизъм -НЕПРОБАЦОИНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ!!! Приемете го като апел! :-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:23

Sorry, НЕПРОБАЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ !!!
Непробатор ;-)

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити