- Дата и час: 24 Ное 2024, 10:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРОБАЦИЯ
|
|
Re: ПРОБАЦИЯ
Оправяме се и без последното, но да не се отвличаме... Просто исках да загатна, че гледам малко "отстрани", т. е. не участвам в надпреварата...
- Непробатор ;-)
Извинявай,пошегувах се!а и това е надпревара,не на качества и способности!Всъщност се връщаме на темата за връзки и възможности!Но някои се дразнят когато заговорим по нея!Дори и оттук участващите!
- червени шампиони
Или по-точно дадени са ни равни възможности да бъдем способни връзкари!Дано и ти да си в групата!Аз не се оплаквам,тук съм от интерес!Да видя какво пишат и мислят хората за пробацията!Изумен съм,колко невежи и неинформирани има!Не е важно какво озн.пробацията в превод!Интересува ме каква информация имат за това наказание,как виждат функционирането на цялата пробационна система у нас!А се оказва ,че само се плюе по мними и неизвестни връзкари и се ръси зле напудрена глупост!
- червени шампиони
Много ясно!Нали ако ги нямах,нямаше да пиша на тази клавиатура и да споменавам с добро създателите ми!
- червени шампиони
Глюкоза,недей да бъдеш така критична към СЕБЕ СИ и МЕН!Съществуват те,има ги!Некритично се огледай около себе си и ще ги видиш!
- червени шампиони
Ами от моите наблюдения съм стигнала до този извод( може би има изключения, но те са рядко явление) :)
- мимоза
Защото вероятно си от женски пол!Аз в жените връзкарки около мен,търся други показатели-физически данни,които биха изиграли ролята на връзки!По-оптимистично гледай!Има хора и с връзки,и със способности!Те да не почват работа ли,като имат връзки?Хайде глюкоза,приятен уикенд!Поне имаме връзки да починем!
- червени шампиони
Ако искаш,мога да ти дам телефона ти да ни звъннеш!И да ни попиташ,защо не ти се обаждаме?От къде си и ще те светна дали ще ти се обадим?
- червени шампиони
подобно:) и внимавайте с връзките , че ако се скъсат ............. лошо............без връзки закъде?
- мимоза
От дискусията която протича във форума разбрахме ,че вече има назначени пробационни служители във Варненска област , дали само там и в София има назначени . Може ли някой да каже дали има назначени в други области на страната ?
БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- galaktika
- Младши потребител
Dai da vidim tozi telefon, ti li shte si na nego;-)I nedei da gadaesh kav sami i zashto sam.....svarshi malko polezna rabota......vmesto....da sedish pred PC-to:))Za tva li te naznachiha......tam......Pozdravi ot.....
- архангел
" galaktika " ами миналата вечер казаха по BTV че в Пловдив са започнали работа с малолетни който вече има осъдени на пробация.
И аз съм подал документи но едвали ще ми се обадят.
И аз съм подал документи но едвали ще ми се обадят.
- asti
|
|