начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 14:51

За ПРЕЕБАЦИЯ,БРАТЛЕ!
червени шампиони

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 14:54

А и това "НЕПРОБАТОР",ми звучи като "БЕЗ ВИБРАТОР"!
червени шампиони

Мнениеот Непробатор ;-) » 10 Юни 2005, 15:00

Оправяме се и без последното, но да не се отвличаме... Просто исках да загатна, че гледам малко "отстрани", т. е. не участвам в надпреварата...
Непробатор ;-)

Мнениеот mimmozza » 10 Юни 2005, 15:02

Вили, явно и доста приятели си е спечелил Архангел.......
mimmozza

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:27

Извинявай,пошегувах се!а и това е надпревара,не на качества и способности!Всъщност се връщаме на темата за връзки и възможности!Но някои се дразнят когато заговорим по нея!Дори и оттук участващите!
червени шампиони

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:39

Или по-точно дадени са ни равни възможности да бъдем способни връзкари!Дано и ти да си в групата!Аз не се оплаквам,тук съм от интерес!Да видя какво пишат и мислят хората за пробацията!Изумен съм,колко невежи и неинформирани има!Не е важно какво озн.пробацията в превод!Интересува ме каква информация имат за това наказание,как виждат функционирането на цялата пробационна система у нас!А се оказва ,че само се плюе по мними и неизвестни връзкари и се ръси зле напудрена глупост!
червени шампиони

Мнениеот Х » 10 Юни 2005, 15:40

червени шампиони ти в коя държава живееш? Връзките преди всичко!
Х

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 15:45

А къде ако посмея да попитам?
мимоза

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:49

Много ясно!Нали ако ги нямах,нямаше да пиша на тази клавиатура и да споменавам с добро създателите ми!
червени шампиони

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 15:52

Едва ли , този вид отдавна изчезна.............особено ако говорим за връзкари
мимоза

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 15:56

Глюкоза,недей да бъдеш така критична към СЕБЕ СИ и МЕН!Съществуват те,има ги!Некритично се огледай около себе си и ще ги видиш!
червени шампиони

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:02

Ами от моите наблюдения съм стигнала до този извод( може би има изключения, но те са рядко явление) :)
мимоза

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:05

а относно пробацията , на някой случайно да са се обадили?
мимоза

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 16:08

Защото вероятно си от женски пол!Аз в жените връзкарки около мен,търся други показатели-физически данни,които биха изиграли ролята на връзки!По-оптимистично гледай!Има хора и с връзки,и със способности!Те да не почват работа ли,като имат връзки?Хайде глюкоза,приятен уикенд!Поне имаме връзки да починем!
червени шампиони

Мнениеот червени шампиони » 10 Юни 2005, 16:12

Ако искаш,мога да ти дам телефона ти да ни звъннеш!И да ни попиташ,защо не ти се обаждаме?От къде си и ще те светна дали ще ти се обадим?
червени шампиони

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:23

:)
мимоза

Мнениеот мимоза » 10 Юни 2005, 16:27

подобно:) и внимавайте с връзките , че ако се скъсат ............. лошо............без връзки закъде?
мимоза

Мнениеот galaktika » 10 Юни 2005, 16:35

От дискусията която протича във форума разбрахме ,че вече има назначени пробационни служители във Варненска област , дали само там и в София има назначени . Може ли някой да каже дали има назначени в други области на страната ?
БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
galaktika
Младши потребител

Мнениеот архангел » 10 Юни 2005, 17:08

Dai da vidim tozi telefon, ti li shte si na nego;-)I nedei da gadaesh kav sami i zashto sam.....svarshi malko polezna rabota......vmesto....da sedish pred PC-to:))Za tva li te naznachiha......tam......Pozdravi ot.....
архангел

Мнениеот asti » 10 Юни 2005, 19:28

" galaktika " ами миналата вечер казаха по BTV че в Пловдив са започнали работа с малолетни който вече има осъдени на пробация.
И аз съм подал документи но едвали ще ми се обадят.
asti

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити