- Дата и час: 24 Ное 2024, 11:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРОБАЦИЯ
|
|
Re: пробация
Благодаря,човече!Клубът само какъв е?На знаещите и можещите или на вечно чакащите?
- червени шампиони
Re: ПРОБАЦИЯ
А има назначени и родени във Варна ,но в други областни служби!Но на мен нищо не ми говорят,нито им знам връзките!
- червени шампиони
Naistina ima nazna4eni v varnenskata probacionna slujba.Tova go znam ot na4alnika na podbor na kadri za Varna.Naprimer e nazna4ena na glavnija arhitekt na Varna - jena mu - za probacionen slujitel. Sexi e, moge da njama znanija, no puk kakva jena s kakvi fizi4eski danni!
- miss
BRAVO,VARHA, KEFIA VI SE NA VSICHKI CHE IMATE TOLKOVA RAZNOPOSOCHNI I NETRADICIONNI VIJDANIQ ZA BADESHTATA PROBACIONNA DEINSOT V BG.NAI-MALKOTO CHE OSHTE IMATE HAS VIE MLADITE DA SE BOTITE I DA NE ISKATE DA NAPUSNETE TAZI STRANA....SAMO TAKA......RADVAM VI SE.....USPEH NA VSICHKI.....
- архангел
Чудя се защо, след като работата като пробационен служител не се зачита за юридически стаж, се натискате толкова? Ще загубите времето си и ще си останете винаги там.
- tydi
- Младши потребител
Разбира се,това е точно така!Дори бих допълнил,че има много връзкари,които са изключително способни!И след назначаването си някъде с връзки,те се доказват и показват страхотни способности!
- червени шампиони
Напълно те подкрепям Червени шампиони! Точно този извод би трябвало да тушира гнева на всички способни, които не са връзкари ... Все пак, дадени са ни равни възможности да бъдем връзкари... Исках да кажа способни :))))
- g.atanasova
- Младши потребител
Az smqtam 4e tozi forum ne e za da se kritikuvame edin drug i da si davame ocenki na izkazvaniqta.Nqma lo6o izkazvane,ima slaba kultura i lipsa na izslu6vane.Kazah za nazna4eniqta v Varna,za informaciq na 4aka6tite.Az sy6to ne sam sred nazna4enite, a rabotq po probaciqta i proekti v zatvora ot 1998 godina.Az sy6to 4akam kato vas.Taka 4e haide da davame informaciq bez zlobni zabelegki!Dori ne sam i va6 kolega i konkurenciq.Psiholog sam i socialen rabotnik.
- MISS
samo taka sagalasen sam s tebe,oshte poveche che vashiat nepravitelstven prob.centar e s goliam opit...kakto kaza rakovoditeliat mu ,koito e i chlen naVSS
- архангел
Пич,ти или си психолог или си социален работник!За да те назначат за пробационен служител трябва да притежаваш богата вариативност на речниковия репертоар!Подборът и изискванията в тази посока са много строги!Трябва да имаш ясен професионален индетитет и добра структура на "АЗ"-а!
- червени шампиони
А ти защо всъщност,защо не станеш ИСДВР във Варненския затвор?В крайна сметка практиката показва,че най-добрите соц.работници в затворите са именно психолози!
- червени шампиони
Може да е рядък вид-например умен връзкар!А може и умен,способен връзкар!
- червени шампиони
Ей, ей я спрете, какво всъщност искате от Архангел.Или като неможете да си кажете нещо друго се заяждате с него.
- Вили
Вили ,ако почнем така да се защитаваме,цялата дискусия ще се изроди и ще загуби смисъл!Или трябвяа да продължим,но под ново име -напр."ПРЕЕБАЦИЯ"!
- червени шампиони
Бре-е-е-е!!! Много информирани люде, бе!!! Да се чуди човек, за пробация ли, за промоция ли се натиска толкова народ?!... ;-)))
- Непробатор ;-)
|
|