ВОДАЧ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ
Ref.No 04
Описание и
Изисквания ВОДАЧ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ за работа във фирма, посредник при сделки с недвижими имоти.
- Постоянна работа по трудов договор.
- Работа при петдневна работна седмица.
- Обявено възнаграждение 280лв. месечно след облагане.
- След поемане на основна част от дейностите по търговското посредничество при сделки с недвижими имоти, възнаграждението ще се формира като твърдо месечно възнаграждение и процент от комисионната за сключена сделка.
Описание на трудовите дейности (задачи):
1. Изпълнява дейностите от профила на професията "Водач на лек автомобил".
2. Изпълнява и част от дейностите от профила на професията "Посредник по недвижими имоти".
3. Има готовност да поеме значителна част от дейностите по търговското посредничество при сделки с недвижими имоти и заеме длъжност по професия от НКП 3413 Посредник по недвижими имоти в същата фирма.
Изисквания към кандидатите:
1. Свидетелство за управление на МПС, категория В.
2. Над три години шофьорски стаж.
3. Висше образование по специалност от област на висше образование "Стопански, социални и правни науки" и професионално направление "Право" или "Икономика", и/или от област на висше образование "Технически науки" и професионално направление "Архитектура, строителство и геодезия".
4. Изградени професионално-личностни качества: дисциплинираност,
- лоялност;
- отговорност;
- комуникативност;
- съобразителност;
- организираност;
- ументия за работа в екип;
- емоционална стабилност.
4. Предимство за кандидатине е:
- заемана длъжност по професия от НКП: 8323 "Водачи на леки и лекотоварни автомобили" и/или 3413 "Посредници по недвижими имоти";
- владеене на поне един от езиците - английски или немски;
- придобита професионална квалификация по професия от професионално направление "Финанси, банково и застрахователно дело", "Маркетинг и реклама", "Счетоводство и данъци" или "Стопанско управление и администрация".
За контакт:
ЕТ"Светлана Харалампиева"
Адрес на офиса: Варна, ул."Братя Шкорпил" №19
Работно време от понеделник до петък от 8.00 до 19.00 часа, събота от 9.00 до 16.00 часа.
Телефон за контакт: 052 620 144
e-mail: haralampieva@mbox.contact.bg
ЕТ"Светлана Харалампиева", посредник по наемане на работа за Република България /Удостоверение за регистрация за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България, издадено от министъра на труда и социалната политика под №318 от 03.02.2005г., валидно до 03.02.2008г..
ЗАБЕЛЕЖКА: търсещите работа лица заплащат такса при регистрация и след започване на работа сума /процент/ от първата работна заплата за заетото работно място. За документи за регистрация на e-mail: haralampieva@mbox.contact.bg
Категория Строителство, Архитектурa и Градоустройство,
Правни и Юридически Услуги,
Недвижими Имоти,
Продажби
Тип Работа Пълен Работен Ден,
Постоянна
Ниво Експертен персонал без ръководни функции
Населено Място Варна / Област Варна / България
Дата 26.05.2005
Заплата 280 BGN на Месец
Лице за Контакт Светлана Харалампиева
Адрес Варна, ул."Братя Шкорпил" №19
Телефон 052 620 144
Email haralampieva@mbox.contact.bg
Организация ЕТ "Светлана Харалампиева"
Тип на
Организацията Агенция за Подбор на Персонал
Кандидатите заплащат такса на агенцията при регистрация за търсене на работа.
Повече за ЕТ "Светлана Харалампиева"
Всички обяви на ЕТ "Светлана Харалампиева"
Проблем с обявата?
Добави в Моите Обяви
Кандидатствай по тази обява
Изпрати на приятел
ТАЗИ МИЛА ДАМА ЗАСЛУЖАВА НАЙ-МИЛИ ЧУВСТВА!ПО-ГОЛЯМА ГАВАРА НЕ БЯЛ ЧУВАЛ!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
работа::))
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Re: работа::))
Bravos na taq kompleksarka - ednoli4na targovka :))
Ama da znaete 4e te vav Varna vsi4kite sa si takiva povlekani, kato taq Svetla!
Ama da znaete 4e te vav Varna vsi4kite sa si takiva povlekani, kato taq Svetla!
- Deftones
Особено ми хареса изискването за "емоционална стабилност"! Щом го искат явно чавека, който ще почне работа ще има нужда да ткърпи, търпи, търпи... от друга страна хем предлагат работа, хем ще им плащаш първоначално... Изобщо нямам думи...!
- Отговор
неразбрах тези специализации заедно или поотделно да ги притежавам и трябва ли да предоставя копия на документа за професионална квалификация.
много съм горд че някой поиска всичките ми дипломи наведнъж, но не е ли фалшива обявата, накак заплатата ми се вижда нереално висока, над средната за страната, а също и това че шофьорскят ми стаж е само на извънградско.
ако представя препоръки от, да речем, лидер на известна трибуквена, парламентарно представена , политическа партия, ще се счете ли за предимство или да?
много съм горд че някой поиска всичките ми дипломи наведнъж, но не е ли фалшива обявата, накак заплатата ми се вижда нереално висока, над средната за страната, а също и това че шофьорскят ми стаж е само на извънградско.
ако представя препоръки от, да речем, лидер на известна трибуквена, парламентарно представена , политическа партия, ще се счете ли за предимство или да?
- **
Molja,molja! Ne obizdaite varnenzi.
4e e takava konkretnata sym saglasna,no bez takiva obo6tenij, 6te vi zamolja!
- gugi
Molja,molja! Ne obizdaite varnenzi.
[%sig%]
[%sig%]
- gugi
Най ме учуди изискването, че кандидатите трябвало да плащат такса при регистрацията и за заеманото работно място?!?
Кой луд ще се върже на тази обява?
[%sig%]
Кой луд ще се върже на тази обява?
[%sig%]
- Tess'
Е, човек в безизходица би продал и г... си принципно, но обявата си е нагличка, съгласи се!
- mi6el
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|