начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

ТАЛИБАНСКА наредба

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ТАЛИБАНСКА наредба

Мнениеот sterster » 25 Авг 2015, 09:29

bird_of_paradise написа:Темата ... тъпа и мъжка!
Съдебната палата е институция :idea: , която изисква уважение :!: и респект :!: , не ви е местния пазар или плаж, където може да притичате неглиже и по гащета с рунтавите си крачета( Изображение).

Не ви знам в какви палати влизате, но се явявам във всякакви съдилища от три съдебни области и никъде до момента не съм видяла магистрат без тога в зала. Трябва да им е хладно, налЕ 8) , че да са навлечени в тая жега допълнително и с някаква синтетика, че и шал, отгоре. На фона на тоя студ - останалите да имат право да се мотат голишави, `щот са специални..

Полова дискриминация?!? Криворазбрана демокрация... Божее, твърде много ви е дошла жегата.
Опитайте да влезете в НС, в кое да е министерство или музей във вида, който искате, да видим тогава, каква песен ще запеете.

п.п. само за прецизност- заглавието е сбъркано, няма наредба...

е,има и адвокатопитеци с по-рунтава козина,пробиваща поради остротата и дължината си през 3 ката дрехи спор няма :idea: но за рисунката протестирам :arrow: ако нее наредба,кво е

и най-важното
мери се с пръсти-явно са възприели американската мерна с-ма с стъпки...пинти и т.н.
може да атакуваме неспазване на мерна с-ма по бдс и да свалим архаичния текст.анализ на първата атака за пороци също.

и другата крайност
с царствен воал,влачещ се с метър зад теб проблем ли е входа.....
sterster
Потребител

Мнениеот sterster » 26 Авг 2015, 20:13

Изображение
sterster
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 26 Авг 2015, 21:17

Това пък какво общо има - в смисъл - по принцип не може да влезеш с къси гащи в съда. Ама и от друга страна - много е горещо (беше), за да се експериментира - достатъчно е да поседиш няколко минути на жегата - за да се размекнеш. Мюсюлманки почти нямаме, такива проблеми от рода почти нямаме. Повечето са светски ориентирани и има мисля туркини адвокати - съдии - прокурори. Аз съм фен на турските сериали - много са скъпи, успокояват нервната система, светски са напоследък, като изключим имперските им напъни. С много хубава литература са - подобни шегаджии като сърбите.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот sterster » 27 Авг 2015, 07:23

дай пример за турски майтап :idea: иначе с тия наредби опипват почвата за втората крачка-въвеждане на бурки и шарият
гласувалите я-съд за тероризъм и държавна измяна :idea:

и после правилник за придвижване в съда с разчертани стъпки по пода и маршова стъпка
sterster
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 27 Авг 2015, 17:44

Не знам какво - но нашите кърджалии са в пъти по - лоши от турските. Да не говорим, че си патя от "учтиви" сънародници и ми писна, щото някой не се бръсне и не се къпе, изживявайки се като полубог. Като почнем от премиера, който не ми е антипатичен - някакъв работливец е, както и да е. Има нормални турци и ненормални турци - ама и това е както и да е. Все едно ми е кой ще ми дудне на главата - а и не се интересувам от това. Турските девойки са хубави и работливи домакини, скромни и го няма типичното за златотърсачките.
Има една трилогия - пълнометражна лента - за турския Борат - знаете ли я - Реджеп Иведик. Много е смешна. Имат тънко чувство за хумор - например фейлетон: Бутат пешеходец, всички се събират около него и се питат един друг - ти обади ли се, Да, обадихте ли се - Да, накрая се оказва че са звъняли на телевизията да дойде с ПТС да снима събитието - дотолкова е важна телевизията пред Спешна помощ.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот sterster » 14 Яну 2016, 20:23

Веселина Кръстева е един от 800-те служители на Районния съд и също е получила 1730 лева за облекло.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/01/1 ... -ni.289612
sterster
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии