начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Честита Нова година!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Честита Нова година!

Мнениеот doc03 » 01 Яну 2015, 22:34

Изображение

Всичко най-хубаво Ви желая през Новата година!

П.П. Днес тук бях ... изненадан. Знам, че всеки е честитил празника на приятели, близки и познати - и на лични съобщения, и по фейса, и по скайпа, и на мейла или каквото там си има като комуникация, но като гледам картинката ТУК - нещо не е наред ...
Не съм част от гилдията на юристите, но тук влизат, и пишат, и четат ... стотици юристи, и студенти има, и се наричате един друг "колега" (!?!), но нещо куца, нещо липсва ...

В тази връзка, и в смисъла на думата (другар, събрат, съучастник), радвам се, че съм част от една друга гилдия, радвам се, че като влизам из онези, другите, наречени от доста юристи и тукашни списвачи "тъпи" форуми (където има не по-малко конкуренция и конфронтиране), не само по празници виждам, че наистина имам КОЛЕГИ ...

Бъдете здрави!
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Re: Честита Нова година!

Мнениеот Melly » 02 Яну 2015, 00:54

ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 на всички вас! - обикновени и не до там обикновени хора, колеги по съдба и не до там такива, приятели по душа без оглед разстоянията, които ги делят, и всички други, които могат и знаят как да изживеят един миг от живота, макар и кратък, но достойно.
Нека си пожелаем здраве, много истински моменти, щастие и късмет във всяко едно начинание. Да бъдем добри, да обичаме и да бъдем обичани.

П.П. Доки, не си съвсем прав, приятел. Наздраве! :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 02 Яну 2015, 00:59

Честита Нова година и от мен! Не зная какво точно е било изненадващото днес,но за мен лично не е от значение кой от пишещите тук е колега и кой не е.Всеки от нас има индивидуален житейски и професионален път за изява. Общите неща следва да се търсят в друг аспект. А общуването е естествено състояние на човека. Красотата в природата се състои в различията и в многообразието.
Дано 2015 г. да е по-щастлива,по-успешна,по- наситена с оптимизъм и положителни промени!Наздраве!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 02 Яну 2015, 01:23

Илюзии...
Суета на суетите...

Всичко е толкова преходно и в един миг разбираш, че най-важното за теб е сам да помниш, с колко лъжички захар си пиеш кафето.

За много години с пожелания за свежа памет.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 02 Яну 2015, 01:32

Аз лично си пия кафето всеки път по различен начин,- понякога с кафява захар и със суха сметана,друг път с бяла захар и с мляко...А лъжичките изобщо не ги броя. Д ържа да си спомням други, по-важни неща. Нищо лично. Успешна Нова година!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 02 Яну 2015, 02:07

:lol: Браво, Наде. Важното е, че контролираш нещата.
За много години и на теб с пожелания за свежа памет за "другите, по-важни неща".
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 02 Яну 2015, 02:47

Мерси! И на теб,Поли! :)
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот neutralen » 02 Яну 2015, 15:52

Честита Новата 2015 г на всички участници във Форума, включително на модераторите и администраторите. :roll: Включително и на всички келеши, шушумиги, мушмороци, караконджули, шебеци, борсуци, гугушчуци, шмекери, тарикати и разни други уникати от света на който и ние принадлежим. :shock: Наздраве и за много години ! :D
neutralen
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 02 Яну 2015, 16:57

А лешперите и михлюзите, що ги забравИ ? :roll: Дискриминация ли надушвам ? :D
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот ivanov_p » 02 Яну 2015, 21:17

Да сме живи и здрави!
Другото ще си вземем!
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Общи дискусии