начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

трудов договор

Мнениеот г-жа Спасова » 17 Яну 2005, 13:46

Здравейте,работя в частна фирма, но работодателят ми не ми плаща осигуровки и май няма и намерението да го направи. Бихте ли ми казали, дали при една евентуална проверка от данъчна инспекция разберат че съм без осигуровки и ще ми съставят на мене акт или само на работодателят ми? Благодаря ви предварително за оказаното съдействие
г-жа Спасова

Re: трудов договор

Мнениеот гала » 17 Яну 2005, 13:59

Госпожо , данъчните нямат право да проверяват трудовите правоотношения , но ако дойде Инспекция по труда ще глоби работодателя ви .
гала

Re: трудов договор

Мнениеот донна2 » 17 Яну 2005, 18:27

пишеш писмо до НОИ и искаш инфо дали сте осигурявана ,те ще ви отговорят , а ко не сте ще направят проверка
донна2

Назад към Трудово право