Здравейте,
наложиха ми дисциплинарно наказание предупреждение за уволнение като ми го показаха директно подписано от двама свидетели без дори да ми дадат възможност да го подпиша собственоръчно. Попитах за копие което ми беше отказа също. Всъщност въобще нямаше място за моя подпис на наказанието. Какви действия мога да предприема в този случай и въобще законно ли е това.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 23:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Връчено наказание без право на подпис
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Връчено наказание без право на подпис
А писмени обяснения искаха ли Ви преди да наложат наказанието?
- sunrise
- Активен потребител
Да пожелаха и съответно го предоставих както си му е редът.
- jproject
- Нов потребител
Смятате ли да обжалвате наказанието или само ,че не Ви е връчено?
- sunrise
- Активен потребител
Смятам да обжалвам точно това е проблемът, че до колкото четох не мога да обжалвам ако нямам копие на наказанието. И предполагам, че точно поради тази причина са го направили по този начин.
- jproject
- Нов потребител
Като обжалвате, описвате липсата на връчване и молите съдът да изиска от работодателят копие.В тяхна тежест е да докажат,че сте били търсени да Ви се връчи и сте отказали.
Ползвайте най-добре адвокат!
Ползвайте най-добре адвокат!
- sunrise
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|