Здравейте, от почти две години живея под наем и за сега всичко си е наред плащам си наемите на ръка на хазяина и сметките за топлофикация.
Но забелязвам че от както живея там той не плаща сметките на топлофикация въпреки че всеки месец аз му ги давам с наема!
какво да направя според вас на какво да го накарам да ми се подпише че съм му плащал тези пари за да нямам проблем след това и изобщо това трябв ли да ме притеснява? сметките се водят на негово име и това дали тои си ги плаща или не не е мой проблем. Така ли е и може ли след време да каже ча несъм ги плащал и да ги иска отново тези пари от мен? Има ли такава опасност? Договор за наем имахме само първата година. сега ми вика казвай че сте ми роднини и така.
Дайте съвет как да постъпя
- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
почти две години живея под наем
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Посъветвайте ме как да постъпя?
Направи си разписка и искай наемодателя да ти се подписва за всяка сума.Това е твое право и негово задължение.Иначе си даваш парите на доверие.Утре наемодателя може да си поиска не само пари са парно, но и наемите.Ти как ще докажеш , че си плащал?
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: почти две години живея под наем
Интересно ми е от колко време точно не са плащани сметките. Би трябвало топлофикация да спрат услугите за толкова нередовен платец.От друга страна ако хазяинът поиска отново пари, няма как да те принуди, щом черно на бяло не е написано, че ги дължиш.
- momchon
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|