здравейте
от 10 години без месец работя за управляващ орган на оперативна програма. от 4 години една кака ме тормози, защото й хванах дирите в съсипването на много проекти
лошото е, че каката ми се пада или контролиращ, или пряк ръководител, в зависимост от това кой кога по управленската верига е уволнен
поради това, от 2 години и нещо каката ме цака, както се сети, в т.ч. незаконно понижение, работа без ДХ, възлагане на задачи извън ДХ, прехвърляне на най-омазаните проекти, писане на най-ниски атестационни оценки при 3, 10 и повече преписки в сравнение с колегите, изваждане от всякакви обучения и работни групи, прецакване на общински договори за безвъзмездна финансова помощ. обърнах се към органа по назначаване 3 пъти, нищо. конституционен съд, омбудсман, ИА ГИТ, КЗД, президентство, 150 страници жалби с фактически състав, отново нищо, влизат ми в положение институциите, но все компетенциите им не достигат нещо. само финансовите ми загуби за последните 25 месеца са 15 000 лв. в сравнение с колегите.
въпрос:
как се обжалват тримесечните атестационни оценки, след като законодателят не е предвидил такава процедура, а и януари ни оценяват за октомври, ноември и декември и вече съм в хипотезата на изпускане на всички срокове. как се обжалва и оценката, вече потвърдена или повишена с единица от контролиращия ръководител по АПК
чудя се вече дали да не се обърна към средствата за масово осведомяване и прокуратурата
смятам и, че ми трябва правен защитник за пред ВАС
thanx in advance
жоро
88 7875467
89 5938841
zhoros@mail.bg
- Дата и час: 26 Ное 2024, 21:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
атестиране по ЗДСл и НУРОИСДА
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|