начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Държавна служба и имат ли почва извращенията

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Държавна служба и имат ли почва извращенията

Мнениеот zhoros » 14 Яну 2014, 13:09

Здравейте.

От октомври 2002 г. съм държавен служител, като от февруари 2004 г. работя в управляващия орган на една от оперативните програми на Цел 1 на европейската политика на сближаване. От март 2010 г. съм подложен на геноцид и извращения, придобили своеобразен апотеоз през 2013 г. На трите ми жалби до органа по назначаване отговор получи само първата в заплашително-подигравателен стил. От институциите на ИА „ГИТ“, Президента на републиката, Омбудсмана и Конституционния съд препоръчаха да се обърна към българския съд и КЗД. Последната е започнала проверка, относно която не съм оптимистично настроен, а ИА „ГИТ“ се задоволи да предостави само указания на работодателя относно беззаконията по отношение на служебното правоотношение.

Моля за някакво съдействие. Вече смятам, че без правно представителство не мога да бележа какъвто и да е напредък.

С уважение, /п/

Георги Стоев

1618 София, ул. "Бързарица" 2

тел. 02 4416284, 088 7875467, 089 5938841

georgest@abv.bg
zhoros
Нов потребител

Назад към Трудово право