Здравейте,
Спешно ми е нужен адвокат по наказателно дело във Варна.
Мои познати ми препоръчаха да се обърна към адвокат Бейлерян, за когото обаче, нищо не открих като отзиви.
Моля ви, помогнете ми с мнение или препоръки, ще съм благодарна!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Адвокати Варна, моля за мнение за К.Бейлерян!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Адвокати Варна, моля за мнение за К.Бейлерян!
sotirova2000 написа: нищо не открих като отзиви.
А Вие къде точно очаквате да ги откриете тези отзиви? На стената на съдебната палата?
П.П. Щом са ви го препоръчали,значи е свършил определена работа похвално.
Сега,ако искате да е публикувал и правни статии в сп."Правна мисъл",може да не му е останало време за това,кой знае,все пак бивш прокурор е. Пък и в подобен случай-хонорарът е двоен;доказаният теоретик изисква и съответното за това постижение заплащане!
- svettoslav
- Активен потребител
"П.П. Щом са ви го препоръчали,значи е свършил определена работа похвално.
Сега,ако искате да е публикувал и правни статии в сп."Правна мисъл",може да не му е останало време за това,кой знае,все пак бивш прокурор е. Пък и в подобен случай-хонорарът е двоен;доказаният теоретик изисква и съответното за това постижение заплащане!"
Аз изобщо не споменавам хонорар, г-н Svettoslav, нито поставям на съмнение нечий професионализъм.
Благодаря Ви за думичките все пак
Сега,ако искате да е публикувал и правни статии в сп."Правна мисъл",може да не му е останало време за това,кой знае,все пак бивш прокурор е. Пък и в подобен случай-хонорарът е двоен;доказаният теоретик изисква и съответното за това постижение заплащане!"
Аз изобщо не споменавам хонорар, г-н Svettoslav, нито поставям на съмнение нечий професионализъм.
Благодаря Ви за думичките все пак
- sotirova2000
- Нов потребител
Аааа,нищо нищо,пак заповядайте,ако нещо се обърка на първа инстанция.
П.П. Ще Ви препоръчаме и друг;а ако не го харесате и него-ще ви назначим служебен.
П.П. Ще Ви препоръчаме и друг;а ако не го харесате и него-ще ви назначим служебен.
- svettoslav
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|