Имаш ли подходящо МПС ? Пикап, или комби ?
Да ти кажа как, щото до февруари нямам отпуск.
Приятелят на село съгласен ли е да го гледа ?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
моля за съвет и помощ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
31 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: моля за съвет и помощ
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
имам подходящо МПС - комби.
- teo_76
- Младши потребител
Привет на всички. Отсътвах няколко дни и затова не съм писал за развитието на проблема, всъщност то развитие няма. Така значи ---- прибирам се снощи и какво да ви кажа , през нощта всичко си започва по старата песен , лай, "джавкане" тишина за неопределен период от време после пак лай иииии така цяла нощт. Сутринта вече крайно недоспал и супер много ядосан звъня за N-ти на брой път в службата за бездомни животни. Последва лека разправия с тях и те отново ми заявявят, че нищо не могат да направят освен да го приберат въпросното псе за МАХ 2седмици за да се установи дали не е агресивно пред комисия с представител от защита на животните и ако решат че не е агресивно, го връщат, а това че цяла нощт лае и не може да се спи от него абсолютно нищо не можело да се направи, казват --- в закона не било упоменото нищо за шума от лай на бездомно псе --- Този проблем с въпросното бездомно псе продължава вече повече от година и те ми казват, че нищо не може да се направи --- както се казва , добре дошли в България, страната на абсурдите и безмислените закони !!!! Моля давайте съвети, законови нормативни и правни норми и решения как да постъпя, какво да предприема ?
PS - и като за капак на всичко, моя познат който беше съгласен да го гледа на село, се отказа - намерил си др. куче докато ме нямаше няколко дни.
Please HELP!
PS - и като за капак на всичко, моя познат който беше съгласен да го гледа на село, се отказа - намерил си др. куче докато ме нямаше няколко дни.
Please HELP!
Последна промяна teo_76 на 18 Дек 2013, 12:10, променена общо 1 път
- teo_76
- Младши потребител
Ами аз не знам решение на проблема, което да е свързано с някакви законови действия (молби, жалби и др.). За мен решенията са две и двете си имат недостатъци - 1) Ликвидираш животното - взимаш го и го водиш на ветеринар да го приспи като, казваш че си е твоето куче (съмнявам се да няма как да се свърши това в пловдив); 2) Ти каза че имаш собствен автомобил - качваш го в багажника (или в колата ако има как) от там до Асеновград или някое по малко село или в гората и го оставяш. Това е от мен.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
То хубаво ще го закарам някъде, обаче какво да правя с въпросния простак който го храни пред блока, и не го дава /не бил съгласен да го взема/ , какво да се бия ли с него А бе ужас , никога през живота си не съм предполагал, че може да има такива проблеми и такава сконфузна ситуация заради някакви си бездомни въшливи псета.
- teo_76
- Младши потребител
Е какво да ти кажа сега - той надали го пази денонощно това куче та в един момент когато го няма (ти ще го наблюдаваш известно време и ще разбереш - кога излиза да го храни, кога се занимава с него ако се занимава) го взимаш и това е. Как ще ти се кара ако не знае какво се е случило с кучето? Няма и как да разбере нали? Тук е въпрос на приоритет - кое ти е по важно: да спиш спокойно или съседа дето обича бездомното куче да е доволен? Ако мислиш в перспектива си прецени какви биха били последствията за теб в отношенията ти със съседа който вероятно ще се досети кой стои зад "отвличането", но няма да има нито основание нито доказателство да ти търси сметка. Тази ситуация не е win-win в твоя случай.
- bludniq_sin
- Потребител
Привет на всички. Честита нова година и за много години. Да сте живи, здрави и успешна година на всички пожелавам. Моя проблем с въпроснота псе все още не е решен. Все още продължава да ми трови нервите. Пиратките въобще не му пречат, само ако знаете колко изгърмях около празниците по него иииии нищо, след 5минути все едно нищо не е било. Три пъти се опитвахме да го хванем с един приятел и не можем бяга и бяга, сигурно 2кила мръвка сме изхабили по него за примамка но без резултат. Само като ни види че се доближаваме до него и край пиши го бегало, след около 10-15мин. пак се връща но пак види ли човек и край. И бах мааму и псе, вече започвам да си мисла че дявола го пази
- teo_76
- Младши потребител
Купете си от някой оръжеен магазин уреда "кучегонче" - действа с ултразвк с висока честота - като го насочиш към кучето и натиснеш бутона все едно че го удря ток и бяга като стрела. Уреда действа на 30-40 метра.
- neutralen
- Активен потребител
въпросните кучегони от магазините действат от 3-10м МАХ . А от терасата на 6ет до псето са около 50м. Може би някакъв подсилен кучегон с по голям обхват, но от къде ???? Трябва по поръчка да се прави но кой ще го направи. Съгласен съм да си го купя стига да има ефект
- teo_76
- Младши потребител
Дам .. ама тогава ще побъркате всяко куче в блока (имам предвид домашно) и като се почне ...
- bludniq_sin
- Потребител
за радост в целия блок няма нито едно домашно куче
- teo_76
- Младши потребител
31 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|