начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Полицайска наглост

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Полюцайска наглост

Мнениеот doc03 » 03 Дек 2013, 19:57

Не става точно така с полицайчето с компа ... колкото и на нас да ни се иска ...

П.П. Изключени са, личните, да. Виж си твоите.

... :)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Re: Полицайска наглост

Мнениеот lakavitsa » 05 Дек 2013, 00:09

Попрочетох постовете по-нагоре, но особено ме впечатли последният, където се искаше служителят да бъде с база данни и т.н. То се иска умения за това, а при полицаите ...в бг, това не е на преден план, колкото и да го желаем всички. Поддържаща техника. Силите и средствата се хвърлят в защита на едни хора в НС, които са обречени да напуснат, въпреки че се определят като имащи "професионални и нравствени качества" я за народни представители, я за шефове на Данс. Ще мине доста време докато се сбъднат мечтите ни. А сигурно и извън страната ни. Та само до преди 10тина година и извън бг беше пълно с мечти за такава база данни.
lakavitsa
Потребител

Мнениеот doc03 » 05 Дек 2013, 01:18

Знанията и уменията ги има. Завидни, при това.
Направи ми впечатление горния пост - вопиюща некомпетентност, относно работата на полицията ... подплатена с липса на всякакви конкретни знания относно базите данни и достъпа до тях.
Нормално ...
И противно на написаното наскоро - освен от жени, футбол и право, БГ електоратЪТ вече разбира от доста повече неща ...

Оправяйте се

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот TheOldMan » 05 Дек 2013, 10:19

Док, трябва да си признаеш, че свързаността между отделните мрежи на държавната администрация я няма никаква, въпреки милионите налети в тази насока. Но съм сигурен че това е умишлено, не е поради нечия некомпетентност или нежелание за работа.
Дори и в самото МВР отделните подразделения си комуникират с документи, написани на хартия и разнасяни с куриери.
За администрацията ... просто страх ме хваща като дойде края на годината. Миналата седмица загубих 2 дена заради една безплатна винетка за инвалид... Написах си ЕГН-то и номера на личната карта 10-тина пъти на 10-тина листчета, приложих копие от регистрационния талон на колата, копие от полицата за сключена гражданска отговорност, копие от решението на ТЕЛК - а всички тези данни ги попълвам като изоглавен вече 7-ма година в същото това бюро. ЕГН-то ми е същото, личната ми карта от 2010-та си е същата, рег. номер на колата си е същия, наличността на сключена ГО би трябвало да може да се провери онлайн... но явно някой не иска. Трябва гражданина да се нареди на опашка, трябва да изплюнчи един молив, трябва да си загуби деня в пренасяне на някакви подписани, подпечатани и заприходени докукменти от едно гише до друго...
Имам право на детски, обаче като видях какво количество бумаги трябва да събера... просто се отказах.
Получавам инвалидна пенсия. Всяка година трябва да подавам един наръч книжа, ако искам пенсията ми да се индексира, тъй като все още работя и трупам стаж. Добре де... същото това НОИ нали получава от моя работодател информация, че работя? Всеки месец. Но не... не може да става автоматично. Трябва аз да взема от работодателя листо, на което пише същото това, дето те го имат в тяхната си база, да го занеса там, да се наредя на опашките, някаква намусена лелка да сумти и пъшка, да го натика в някакъв класьор и да ми каже да чакам няколко месеца, докато друга намусена лелка някъде по етажите провери дали съм изписал правилно всички поленца по тая бумага, дали случайно някъде няма някое размианване в цифричките, позовляващо й да ми откаже 2-та лева повишение, или поне да ме върне за корекция, което отлага взимането на тия 2 лева с няколко месеца.
Пак казвам - аз не съм "навътре" в нещата, но за мен това изглежда като някаква бенадеждна некомпетентност. Или просто като нежелание да се модернизира една закостеняла система.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот bludniq_sin » 05 Дек 2013, 10:37

Всичко това, за което говориш, старче си има име и му викат електронно правителство :) Знам, че знаеш. И там където има желание действа безпроблемно .. То не случайно пишат естония със логото на интернет експлоръра. Цялото упражнение по създаване и въвеждане на това нещо им е струвало около 50 млн евра май, като 70% от сумата е била за инфраструктура (кабелаци и тн..) И сега колко време отнема в естония да си регистрираш фирма - 18 мин. Вероятно да си извадиш свидетелство за съдимост 5 (без значение в коя точка на страната си), да си смениш личния лекар пак толкова и тн и тн. Не е некомпетентност - нали ако го направят корупцията в администрацията като цяло ще намалее драстично пък това не е изгодно :)

П.С - в сайта на комисията за финансов надзор, раздел "регистри и справки", подраздел "гражданска отговорност на автомобилите" може да се провери с номера на автомобила дали има сключена ГО.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Мнениеот lakavitsa » 05 Дек 2013, 11:10

е, видя ли Док, колко недоволни има. Вярно, част съм от електораТА, но и знам, че желанията и усилията са в друга посока. Прочети внимателно постовете след Вашия. Те, особено работещият инвалид, отговорил по-горе знаят, че базата данни не е за всеки лъжица. Необходима първо воля, после ресурс. Знам че има и РПУ-та с такива възможности, но дали е навсякъде...Като нищо ти вземат 3 тв и после чакаш 3ти месец да си го прибереш обратно. Нали така патих с колата си, въпреки че бях "добросъвестен" купувач. Ето, днес от с. Кичево се обади че са подрязали 20 дръвчета на овощар в овощната градина в същото село. И въпреки че имат базата данни, въпреки други постижения на техниката/технологиите, още не са дошли да направят оглед на порязания фермер.
lakavitsa
Потребител

Мнениеот bludniq_sin » 05 Дек 2013, 11:24

lakavitsa нали и вие разбирате обаче, че това не зависи нито от редовия полицай, нито от редовия прокурор. Аз си мисля, че и полицаите ще са по-доволни ако вместо да се разкарват за едно друго, да се обясняват с разни от контингента могат да чукнат 2-3 клавиша и да изскочи необходимата информация :)
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Мнениеот lakavitsa » 05 Дек 2013, 23:34

прав сте блудинг. Лека.
lakavitsa
Потребител

Мнениеот TheOldMan » 06 Дек 2013, 00:12

И стигаме пак до фундаменталния въпрос "А що не е направено?"
Нали колата е "инвалидна", и се презастраховам - вадя си удостоверение, че не дължа данък когато минавам годишен преглед, че нали затегнаха уж нещата ... да не се заядат че няма платен данък.
Отивам, обяснявам какво ми трябва. Каката зад гишето подава бланката. Изписвам си трите имена, ЕГН, номер на лична карта, кой и кога е издал личната карта (за к'во им трябва ... идея си нямам), номер на колата, номер на рамата, номер на двигателя (и т'ва за к'во им е - недоумявам), начертавам на ръка родословното си дърво до 9-то коляно, поставям пръстов отпечтък от палеца на левия си крак, оставам няколко капки кръв за ДНК анализ на означеното място... сещате се ...
Следва интересното - каката взима листчето, чуква няколко клавиша на компютъра, и ми заявява: "Да, всичко е наред. Колата наистина се води на инвалид, наистина не дължите данък за нея. Платете 5 лева и ЕЛАТЕ СЛЕД 1 СЕДМИЦА за да си вземете удостоверението"... Добре бе маа му стара... току-що на компютъра видя че всичко е наред. Не можа ли да натиснеш бутона Print? Какво ще правите 1 седмица?
А абсурда е че данъка на колата е 10-тина лева. Трябва да платя 5 лева за да удостоверя че не дължа 10 лева. За експресна услуга предполагам че ще трябва да платя 15 лв, за да получа удостверение че не дължа 10 лева... Кретения абсолютна.
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 06 Дек 2013, 12:02

Абе, разпнете го доктора, какво му се обяснявате! :lol:
Виновен е! За световната криза, за глада, за нелечимостта на болестите, за липсата на ел. правителство у нас, заради НОИ, НАП, МВР, МЗ, общини, заради 3-те телевизора на пишещия ни събрат, заради всяка лелка на гише... и каквото се сетите там.
Недоволството на електората го посочи за главен обвиняем. :lol:
Guilty!

Ох, добре, че пощадихте вечния заподозрян "магистрати и адвокати", но не е късно и за това да е виновен. :lol:

п.п. Извинете, но като ви чета и наистина се чудя къде живеете и се запитах как ли гласувате на избори ( т`ва само `щото темата доби лек политически оттенък).
И друго, ама не е за публичното.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот TheOldMan » 06 Дек 2013, 15:37

bird_of_paradise написа:п.п. Извинете, но като ви чета и наистина се чудя къде живеете и се запитах как ли гласувате на избори ( т`ва само `щото темата доби лек политически оттенък).

Живея в държава, която не ми харесва как е устроена. Поне такова чувство усещам. И се опитвам да споделя кое не ми харесва. Опитвам се и да променя по един или друг начин това, което не ми харесва. Дали чрез бюлетината, която пускам на изборите, дали чрез поредния скандал с лелката зад гишето, дали с разходка по жълтите павета с плакат в ръка... но поне си мисля че правя нещо.
Писнало ми е когато се обърна към някаква държавна институция, да гледат на мен като на досадник, като на просяк. Писнало ми е да ме правят на маймуна, да ме карат да обикалям с дни и седмици по гишета, да пиша едни и същи неща по 20 пъти, да разнасям удостоверения, заявления, молби, декларации, свидетелства, дипломи и каквото още може да се сети човек.
10 месеца бях безработен. За "удобство на гражданите" бюрото по труда се намира в Младост 4, почти в Панчарево. 10 месеца ходя да се разписвам точно като криминален тип, на който е наложена мярка за неотклонение "подписка". Ако реша да отида на вила, на море или просто на интервю за работа точно в тоя ден - трябва да се обадя на "надзирателя" си, че няма да мога да се явя на дадената дата в дадения час. Ако се разболея - трябва ми болничен, и отново трябва да се обадя за да съобщя причината за отсъствието си. Един път имах неблагоразумието да се явя с температура и покашлящ... дигнаха ми такъв скандал, все едно съм болен от едра шарка. "Не можело така - ами ако зема да им лепна някой вирус и на тях!".
Записването в бюрото си е малко приключение - трябва да носиш един куфар документи, да попълниш наръч бланки. Ежемесечното подписване е съпроводено с чакане на опашки от поне 1 час. И за к'во? Т.нар. "трудови посредници" които би трябвало да се опитат да ти намерят някаква работа... просто ти хвърлят бланката да се подпишеш и ... "следващия моля". Предполагам че смятат задачата си за изпълнена, залепвайки списък със свободни места на стената. Ми това може да го върши 1 човек, а не 4. А покрай тия 4 заетост имитират още 1 началник, охрана, чистачка, отопление, осветление, телефони....
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 07 Дек 2013, 05:01

bird_of_paradise написа:Абе, разпнете го доктора....

Ахааааааааа :D ... ще ти се, че да съм ти на сгода и да не шавам много-много :P ... знам, отдавна си се заканила да ме пляскаш... 8)
Ми ... да заповядат, ама ... на, как да се случи таз Убавиня :D , като виждаш какво става ?
Толкоз омекна нацията, че вече се питам дали сме потомци на онези люде, дето ги пише в ... старите учебници по история ... :?
:roll:
... не могат да седнат със съседа да изпият по ракия и да се разберат за 3 на 3 мЪзЪ, дет си фъргат боклуците там ... оня пък не знае У кой край на двора нужника да си сложи... обикалят пишман бизнисмени, покупко-продавачи на адвокати и просят милостиня, как да си скатават фирмиците, даже рипат и викат "Бау!" на женките :) из форума, барем им дойде самочувствие ... Като сложиш и хОхавелите, дето бродят на свобода и тук, както и сгазилите лука, дето хленчат и мрънкят как да отърват кожляка ..., БГ бабаити и тото-милионери, дето се вайкат, че нЕмат пищов а без пищов не им отива джипЪТ, ... на всичкото отгоре и европеизирани ганьовци, дето се чудят как да не дават пари като за два стека цигари на децата си ... купчината недоволни от н'ам к-во си ... на еди коя си, дето й влезнал накриво ... разни поизкуфяли тоталитарни псевдоспециалисти, дето нямат личен живот и вместо да плетът чорапи на една кука, плетът интриги като свраки ... Един го ... обидили във фейса, на друг съседът му пуска чалга, трети му тече на главата, на четвърти някой му бил шамари, ... не им стиска да фанат за гушата местния кукумицин да си натири помиярите ... мрънкат и каканижат кат' девици на първи АГ преглед, белким е тъй на, свише, някой направи нещо, че да се изправи ракетата ...

Ще ми разпнат ... оня малкия, ама дори и за това ще им трябват топки ...

Тъй че, фтиченцето ми златно :) , не ти се урежда въпросът - няма кой да свърши мъжката работа.
Ще се наложи самичка да се потиш и да се мъчиш с мен (до привеждане в безпомощно състояние) щото аз ще се съпротивлявам с достойнство и чест, Пък ! :D
То тежка работа т-ва, да знаЙш, че и с дърводелство трябва да се занимаваш, че чепато дърво съм ... :D Бих помогнал, и услужил (с пирони, тел и с на т'слата дръжката), даже май бих се предал с вирнати лапички, ама като те знам ... така хич няма да ти е интересно :wink:

Хайде ... звъни вратата, звънецът чука ... оня отгоре лее вода, тоя у лЕво пуска чалга, на долния жена му много пъшка, отвън кучето лае, общинарките си взеха заплатата, Николайчовците (да са живи и здрави на патеричка) отдавна хъркат, а аз поприключих, петъчно, с ... лентяйската милиционерска работа и ще ходя да си гушна възглавничката ... или окъснях малко, м ?

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 07 Дек 2013, 15:41

Уф, не е ли по-просто да му запишат личните данни и номерата на телевизорите ... и да проверяват, колкото си щат.
То нови телевизори , в магазина, са по стотина лева.
Ако сложиш и другата покъщнина под съмнение ... складове ще трябва да строим.
Но, неведоми са пътищата ...
И него приемай като заяждане от моя страна, Док. Излизам от темата.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 07 Дек 2013, 15:56

Не може, щото ако са гепеняци може да ги разкара.
Но!
Ако същите тези телевизори бИдеха му откраднати на него, както не им знае моделите и серийните номера, represiranotu6aci щеше да нададе викове до ... Шефа, що полицията не е прибрала всички движещи се из СФ-то телевизори, белким някой се случи да е неговия.

Различно мислим, когато сме от различните страни на ... барикадата. А и напоследък серийните номера са залепени, на хартиени етикетчета...

С телевизорите както с другите неща ... като се "хванат" не знаеш кога и от къде са крадени, и не стигат месеци да разбереш, при това ако собственика си ги познае, именно предвид липсата на документи за техниката ...
Изображение
Някой позна ли си нещо ?

.... такива работи.
Последна промяна doc03 на 07 Дек 2013, 16:59, променена общо 1 път

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот TheOldMan » 07 Дек 2013, 16:59

Док, ОК, съгласен съм. Да вземат телевизора дет са носили. Да го изследват както си искат. Ма защо е трябвало да спи в кафеза? И второ - като са прибрали телевизорите... що не са надигнали и хладилника, пералнята, печката, гардеробите, полилеите... и тях да ги проверят дали не са крадени.
Направо почвам да се плаша да си нося часовника или телефона на улицата. Ами ако ме спрат и ми поискат документ за тях? Трябва да си нося фактурите и гаранционните карти в джоба, като излизам? Ами ... и за обувките, якето и очилата? Щот има цайси или телефони, дет са по-скъпи от телевизор...
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 07 Дек 2013, 17:08

Защото са нямали данни да са крадени перални и печки, затова.
А ако и мен ме спрат, с някой апартаментаджия, и нося телевизор, дето не знам от къде е, и мен ще ме окошарят.
Що не си гледате вашата работа, как сте я свършили, а гледате кой и как върши неговата, че накрая го питате и защо ?
Ти къде мислиш, че отиват крадените телевизори, и от къде мислиш че излизат крадените вещи ? В 9 от 10 случая се намират в краен потребител ...

Ще повторя - от двете страни на случката се гледа различно.

П.П. Защо са го задържали - той си знае, но причината не е единствено в телевизора. Иначе половин София, дето си пренася покъщнина ще спи в дрънголника ...

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот TheOldMan » 07 Дек 2013, 17:24

Ами моята работа (или поне част от нея) я виждате всички, докато ходите по улиците. Като построя крива къща, или къщата се срути, няма да има зад кой да се скрия, и нямам право да правя грешки, или да предложа "дай да дигнем 3 къщи, се една ще издържи/ще ти хареса". И като една къща недай боже се срине - няма да мина с едно "извинявам се от името на служителите си, че сме допуснали грешка", или да мина с 6 месеца предупреждение за уволнение.
Или викаш ... к'во толкова е станало... преспал е една вечер в дранголника... голяма работа. Е, не е "голяма работа". За мен няма разлика дали полицията ще ме задържи без доказателства и без основание за 1 вечер, или някакви мутри ще ме натоварят в багажника и ще ме държат в някое мазе една вечер. И двете за мен са отвличане".
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 07 Дек 2013, 20:56

TheOldMan написа:Ами моята работа (или поне част от нея) я виждате всички, докато ходите по улиците. Като построя крива къща ...

Като разбираш от къщи - строй къщи.
На теб никой не ти се бърка в работата, въпреки супер "качественото" строителство ... Нали ?

Сполай ти тогава за течащите покриви, и за падналите тавани, за мухлясалите подгизнали стени, ... за това, че си режем тапетите от едната страна на стаята на 2.50, а от другата на 2.62, сполай ти за 2-та m3 материал, че горе-долу да си изравня пода, сполай ти за почти обратния наклон на каналите, и най-вече за това, че благодарение на теб знаем, че при земетресение НЕ БИВА да заставаме под касите на вратите - вместо каквото трябва, над касите е пълно с една педя замазан строителен отпадък ...

Да, прав си, къщата не е паднала, и всичко е поправимо. Така, както питащият не са го застреляли на място, а са го задържали, при това - с основание. Само дето той има опцията "Обжалване на заповед за задържане", която опция е БЕЗПЛАТНА ! Докато да оправя твоите сакатлъци, са ми нужни години, и доста пари ...
Жив и здрав, харчи си заплатицата със здраве ... изкарал си я с честен труд ...

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот TheOldMan » 08 Дек 2013, 03:18

"Малката" разлика е, че ти можеш да си избираш строителя, а аз не мога да си избера нито полицая, нито кварталния, нито прокурора, нито съдията. И нееднократно в тоя форум съм казвал, че докато голяма част от тези длъжности не станат изборни, държавата няма да отлепи от дъното.
Другата "малка" разлика е че при строителството има гаранция, можеш да осъдиш строителя да си поправи простотиите или да ти възстанови част от парите, докато от произвол на правораздавателните органи трябва да стигнеш до Страсбург.
Ако един строител ползва лексиката на адвокат пък, ще трябва да звучи така: "Глей, сега ... дай цялата сума за апартамента предварително, аз ще направя всичко което мога, но не мога да ти гарантирам накрая палат ли ще излезе, или палатка..." И това само ако адвоката е честен. В общия случай за палатка не се споменава при пазарлъка...
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 08 Дек 2013, 05:03

И като съм избрал строителя, какво ?
Зида - криво ... еми "поддало е, кофражиста е виновен", ... маже - пука се - "зидаря е виновен", ... боядисва - пука се ... "мазача е виновен" - но всички си взимат парите ... и като погледнеш - то същото... само дето не можеш да сравняваш механично нещата, а и като се нанасяш в жилище не започваш да къртиш, че да видиш кой как си е оставил ръцете ...
В строителството принципът е, че ако направиш нещата както трябва - всичко става както трябва. Там си ти и клиента, и двамата сте от една и съща страна - трета, и четвърта страна, които да ти рушат изграденото няма.
В останалите професии, дето ги цитираш, принципът е да правиш каквото трябва, а то да става каквото ще. Защото там, освен клиента (пострадалия, айдука, обвиняемия, подсъдимия), винаги има още две страни, като най-малко една е срещу теб.

Сравняваш механично несравними неща, драги, и изпростяваш ...

Питащият е задържан с основание - точка, само дето не казва точно за какво е задържан. Свършили са си работата, за която взимат заплати. Отвличане, произвол и пр. ... това са простотии. Полицията не е социална служба, а и спрямо някои е репресивен орган. Как са се стекли обстоятелствата, че да им попадне в полезрението - не е ясно, щото я има само неговата версия.
Не е искал да обжалва - не го е направил. Има точно 3 места, където може да се оплаче от отношението на милосърдните сест ... упс, пардон, полицаите. Точка.
Взели са му вещите, защото са имали основание. Точка. Ако не е искал - да не ги е давал. Пак точка.
Ако иска - да си се жали в съда, не във форум. Точка. Ходил е на училище, владее четмо и писмо, да пише на воля, и да не се харчи за адвокати, нали така ?

TheOldMan написа:"Малката" разлика е, че ти можеш да си избираш строителя, а аз не мога да си избера нито полицая, нито кварталния, нито прокурора, нито съдията. И нееднократно в тоя форум съм казвал, че докато голяма част от тези длъжности не станат изборни, държавата няма да отлепи от дъното.

Ще ти се, че да може още по-лесно да бъдат манипулирани ...

TheOldMan написа:Другата "малка" разлика е че при строителството има гаранция, можеш да осъдиш строителя да си поправи простотиите или да ти възстанови част от парите, докато от произвол на правораздавателните органи трябва да стигнеш до Страсбург.

Аааааа, да осъдиш, ... пак до правораздавателни органи опря, а ? Що не ти върне пари без съд, а, нали строителя е върха на коректността и е класи над тия, дето ги плюеш, м ? И на строителя кой му плаща ? Същият данъкоплатец, но по различен начин, и доста по-грандиозни суми от данъците, ... които данъци, както всички знаем, строителите редовно и честно плащат :wink:

TheOldMan написа:Ако един строител ползва лексиката на адвокат пък, ще трябва да звучи така: "Глей, сега ... дай цялата сума за апартамента предварително, аз ще направя всичко което мога, но не мога да ти гарантирам накрая палат ли ще излезе, или палатка..." И това само ако адвоката е честен. В общия случай за палатка не се споменава при пазарлъка...

Не, не е така, и много добре го знаеш. Защото изопачаваш нещата и нарочно крънчиш от истината.
Ако ползваме твоята лексика, дето я ползваш откъм адвокати, би звучало така:
"Строителю, о*рах се, бутнах си колоните, взривих основите, стените се напукаха, има някаква подпочвена вода и стана свлачище, къщата едвам се крепи, и съм излязъл на палатка ... Ти щом си строител, значи си длъжен да я оправиш. И никакви пари напред няма да ти давам - нито за материали, нито за инженери, нито за планове, нито за ноухауто, нито за транспорт - за нищо! Само че ако не вдигнеш от съборетината (дето не пада само щото не знае на къде да падне) палат, ама преди зимата, за минимален хонорар (по таблица), и един лев няма да ти дам, защото всички строители сте бо*клуци ... " ... по ТВОЯТА лексика ТАКА следва да звучи :!: , а не както си го написал, капишчи :)

А относно полицията ... знам много добре манталитета на тия като теб ...
- Полицаят да взима отношение към "ОНЕЗИ", да залавя "ДРУГИТЕ", когато НИЕ сме пострадали, но с НАС да не се занимава, дори когато сме в нарушение, защото "ние му плащаме заплатата"....
Ясен си ми, данъкоплатецо строител ...

Аватар
doc03
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии