- Дата и час: 26 Ное 2024, 20:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Работно място след майчинство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Работно място след майчинство
Използвах отпуск по майчинство за целия полагащ се период от 2г. На моето място беше преместена колежка, трудоустроена след лечение на раково заболяване. Докато ползвах майчинството си тя се пенсионира,но остана да работи. Сега работодателя отказва да ме върне на работното ми място, предлага ми друго ,което по никакъв начин не кореспондира с предишното, което заемах и ме притиска ,ако не ме устройва да напусна. Прекият ми началник твърди,че не могат да отстранят от мястото колежката. Така ли е, имам ли законово право в случая на някакви претенции?
- evgenia77
- Нов потребител
Re: Работно място след майчинство
Имате законово право да се върнете на позицията, която сте заемали преди да излезете в майчинство. всяка промяна в трудовото провоотношение (усвен увеличение назаплатата) може да стане само с писмено съгласие на служителя.
- latinka
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|