- Дата и час: 25 Ное 2024, 08:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 4
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 4
Мерси, Били! Много си мила! . [size=50]Изтривам се, да не ме четат всички. Ти си ме знаеш!
- nk7702n
- Старши потребител
И още малко българска музика, макар и от моята младост
-
lexy21 - Активен потребител
Като каза от твоята младост, се сетих за стари градски песни. " Аз си имам две съседки, две съседки, две кокетки, чернооката е Гинка, а пък русата Калинка. ...":lol:
- nk7702n
- Старши потребител
Абе, не правите ли едни 10 и n - години от дипломираненото, в които да сте се размечтали съвместно за един 8 декември Че ние се размечтахме - като децата Спомнялите ли си какви бяхме тогава, какви бяха времената - къде сме днес и в какво се превърнаха мечтите?
-
[quote="lexy21"]:D
Абе, не правите ли едни 10 и n - години от дипломираненото, в които да сте се размечтали съвместно за един 8 декември Че ние се размечтахме - като децата Спомнялите ли си какви бяхме тогава, какви бяха времената - къде сме днес и в какво се превърнаха мечтите?
Да ти кажа, Лекси, за тая година не сме се организирали все още да се събираме, въпреки че имаше идеи, ама засега нямаме конкретно решение. Иначе, 8- ми нямам нищо против да го отбележим, дали ще е заради поредната годишнина,дали заради безгрижните студетски години по принцип, няма значение.
Тая винаги ми е била от любимите.
Да ти кажа, Лекси, за тая година не сме се организирали все още да се събираме, въпреки че имаше идеи, ама засега нямаме конкретно решение. Иначе, 8- ми нямам нищо против да го отбележим, дали ще е заради поредната годишнина,дали заради безгрижните студетски години по принцип, няма значение.
Тая винаги ми е била от любимите.
- nk7702n
- Старши потребител
За един специален рожденик днес :
П.П. Няма нищо по - свято и по - ценно за една жена от едно малко същество, което да и казва всеки ден " Мамо"!
П.П. Няма нищо по - свято и по - ценно за една жена от едно малко същество, което да и казва всеки ден " Мамо"!
- nk7702n
- Старши потребител
Оставяш следи...
За теб !
Успешна седмица на всички !
- vassilev
- Активен потребител
И от мен поздрав за Били и за теб, Василев, с нещо старо, но много любимо :
За Музето, Ники и Ади също нещо ценно, надживяло времето си :
Успешна седмица и от мен!
За Музето, Ники и Ади също нещо ценно, надживяло времето си :
Успешна седмица и от мен!
- nk7702n
- Старши потребител
Здравейте приятели
Хубава седмица и от мен!
Хубава седмица и от мен!
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
vassilev написа:
Оставяш следи...
Ей сега ще ме погнат политическата полиция и форумното недоволство, пък как да помолиш някого да ти носи цигари в това положение
-
Наде, ей така вътрешно усетих, че ти ще си човекът, който ще ми ги донесе и без да го помоля
-
Добрееее, Лекси, не даваш да се размеквам. За теб :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Добрееее, Лекси, не даваш да се размеквам....
Коя съм аз, за да давам или не? На всеки според усещането и желанието - за теб и за всички, които са на нежна вълна
-
|
|