начало

Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото

При унищожен договор за дарение има ли деликт?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: При унищожен договор за дарение има ли деликт?

Мнениеот ilian_todorov » 21 Окт 2013, 17:05

Melly написа:Оставям ви в очакване... От мен отговор няма да получите дори и на разбираем за вас език.

П.П. Здрасти, Доки. :D
П.П. Казват, че морето ражда шамандури, а полето - тикви.

Аз пък ви докладвах тъй като не пишете по темата. :D
Очаквам да спрете да пишете по нея. Убеден съм, че тук има по-компетентни от вас, които ще се "изкажат".
Казусът е интересен и много рядко срещан. Може би затова дареният повече от половин година не завежда дело.
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот Melly » 21 Окт 2013, 17:26

ilian_todorov написа:
Melly написа:Оставям ви в очакване... От мен отговор няма да получите дори и на разбираем за вас език.

П.П. Здрасти, Доки. :D
П.П. Казват, че морето ражда шамандури, а полето - тикви.

ilian_todorov написа:Аз пък ви докладвах тъй като не пишете по темата. :D
.................

И ся, кво? Като в забавачката: "Моля, другарко, Марийка не иска да ми отговаря вЪобще, камо ли това, което искам да чуя". :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот ilian_todorov » 21 Окт 2013, 17:35

И ся, кво? Като в забавачката: "Моля, другарко, Марийка не иска да ми отговаря вЪобще, камо ли това, което искам да чуя". :D[/quote]

Пак ви докладвах. Тук е сериозен сайт. Ако искате да се шегувате или пишете глупости, намерете друго подходящо за това място.
Много юристи не знаят какво да кажат по този сложен казус. Няма да е срамно и ако вие си го признаете или просто си замълчите.
ilian_todorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ