начало

Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото

регистрация на фирма на руски гражданин в България

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрация на фирма на руски гражданин в България

Мнениеот todorst » 28 Сеп 2013, 19:36

Руски гражданит съм , искам да регистрирам фирма в България. Казват, че ако имам фирма в България няма окраничения за времето на пребиваеМЕ. моето желание е да пребиваеМ в България постоянно в Бургас.
Казват,че там ще се открие и руско училице и там ще пратя децата си. Ако сте наясно, моля за ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ. иСКАМ ДА РЕГИСТРИРАМ ЕООД и ИСКАМ ПОДРОБНОСТИ, РЕСП. АДВАКАТ ЗА УСЛУГАТА.
НЯКОЙ МЕ СЪВЕТВАТ ДА РЕГИСТРИРАМ ФИРМА В рУСИЯ И ПОСЛЕ ФИЛИАЛ В бЪЛГАРИЯ. НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ , НО МИСЛЯ, ЧЕ Е ПО -ДОБРЕ НАПРАВО РЕГИСТРАЦИЯ НА еоод В бЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ИМАМ ПРАВО НА ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ.
todorst
Потребител

Re: регистрация на фирма на руски гражданин в България

Мнениеот lexy21 » 28 Сеп 2013, 19:49

Я, руският гражданин, който се беше разстроил, че бежанците в България му ядат данъците и му бъркат сметката, че призиви за затваряне на БГ границита отправяше:
viewtopic.php?f=5&t=55781&p=534627#p534627
Е, сега, вие за какво се борите? За купата на съветската армия в България ли? Или шизофренно го раздавате? По Вашата собстевана логика, обективирана в постнатата, инициирана от Вас тема и на по-силното основание - хайде марш в Русия . Аз като българка такива хора като Вас не искам в България. Оплачете се в някой руски форум или там с каквото самосъзнание ви хареса да се събудите утре :lol: Жалка работа.
П.П. Ей такава наглост като Вашата, макар и форумна, не бях виждала!
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот todorst » 02 Окт 2013, 19:39

Лекси, намери време, разходи се по черноморието. Ако не бяха руските купувачи, едва ли Равда, Слъвчев бряг, Свети Влас и т.н щяха да се развият така." МАРШ в РУСИЯ " - трябваше да го кажеш ти , респ.предците ти през
1944-45 година. Организирай дружество "Марш в Русия". Може да станеш и депутат-политик с това.Успех!
А поставения въпрос е ясен, сега руския гражданин може да престоява 3 месеца, достатъчно за активния летен сезон.
Ако нямаш конкретни предложения, здраве! И без теб ще съмне!
todorst
Потребител

Мнениеот lexy21 » 04 Окт 2013, 18:16

Е, сега, след като уточнихме, че "нашите" пенсионери не са "вашите" пенсионери и, че не аз, а Вие имате политически призиви и то към чуждо правителство - вижте си линка към "собствената" Ви тема, постнат по-горе и, след като "уточнихме", че сте ни развили Черноморието - конкретно предложение, каквото искахте - посетете адвокат или се обърнете към асоциацията на руските граждани, собственици на недвижими имоти в България "Альоша". И, моля, не ми обяснявайте какво отношение трябва да имам към бежанците в държавата, чийто гражданин съм аз, само защото Вие търсите форумни решения на въпроса как по-изгодно и лесно да получите право да пребивавате постоянно в същата държава. И решете веднъж за винаги - форумно - български или руски гражданин сте и какъв Ви е проблемът.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ