начало

Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото

Регистриране на Спортен Клуб - Разходи?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистриране на Спортен Клуб - Разходи?

Мнениеот ivanalesi » 03 Окт 2013, 23:30

Това е въпроса, колко ще ми струва да регистрирам аматьорски спортен клуб с който да участваме на състезания?
Таксите на федерацията естествено си ги знам, интересуват ме само държавните такси и за колко време мога да успея да го регистрирам?
ivanalesi
Младши потребител

Re: Регистриране на Спортен Клуб - Разходи?

Мнениеот xaoc1973 » 09 Окт 2013, 09:48

Цялата процедура "до ключ" с всички разходи при пълна регистрация навсякъде - 500 лева и 6 месеца.
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Мнениеот d_sadikova » 11 Окт 2013, 10:14

Здравейте, аз също не съм наясно, но ако някой има идея за стъпките от началото ще бъде страхотно да сподели.
Идеята ми е за спортен клуб, в който ще се обучават деца от детски градини и училища. Като за начало трябва да регистрирам фирма, предполагам? Получих и мнение, че трябва да е не правителствена организация, за да може да се кандидатства по проекти за безплатно обучение на дечица, както и за обучение на деца-инвалиди. След което трябва да се сформира клуб. Не зная дали изобщо това са стъпките и колко сложно е всъщност всичко, както и сроковете и ще се радвам, ако някой сподели информация.
Благодаря!
d_sadikova
Нов потребител

Мнениеот xaoc1973 » 11 Окт 2013, 13:55

Прекалено е сложно, за да се обясни тук. Намерете си адвокат по спортно право, защото редовите адвокати не разбират от тази материя. Нужни са регистрации поне на седем различни места, най-важното от което е ЦРЮЛНЦОПД.
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Мнениеот consuela » 21 Окт 2013, 10:38

Благодаря за отговора. В нета обаче не намирам такъв адвокат. Дали някой може да ми препоръча/насочи към адвокат по спортно право?
consuela
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ