- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся помощ - две дела
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Търся помощ - две дела
здравейте имам нужда от помощ за 2 дела 1то е за неизплатени заплати към дап с решение от съда че трябва да се изплатят а 2рото е за кръвнина която също не мога да взема защото човека които е усъден няма средствата да ги плати готов съм да платя за да се вземат тези пари ако някои се интересува моля да ми пише благодаря ви
- slavcho86
- Нов потребител
Re: Търся помощ - две дела
slavcho86 написа:здравейте имам нужда от помощ за 2 дела 1то е за неизплатени заплати към дап с решение от съда че трябва да се изплатят а 2рото е за кръвнина която също не мога да взема защото човека които е усъден няма средствата да ги плати готов съм да платя за да се вземат тези пари ако някои се интересува моля да ми пише благодаря ви
Не съм юрист, но бих могъл да се изкажа (понапиша) по случая. Нека професионалистите, ако нещо съм пропуснал или сгрешил ме допълнят или поправят. Не е задължително да наемаш адвокат по изпълнителни дела, а доколкото разбрах става въпрос за такива дела. Вадиш ИЛ (изпълнителен лист) от съда (в деловодството ще те опътят как, дано да са на кеф) и отиваш при ЧСИ. Той ще наложи запор на сметките на ДАП, а за кръвнината според мен единствения изход е длъжникът ако има имоти (ЧСИ ще провери) да бъдат изкарани на публична продан. Ти също имаш право да участваш в търга, при това без да внасяш задатък, ако дългът е достатъчно голям. Ако няма имоти (това е по-лошият вариант), може да му се запорира заплатата или да му се направи опис на движими вещи, вкл. лек автомобил. Ако няма нищо, което да се запорира, остава да чакаш и да се надяваш някой ден да има. При ЧСИ когато отиваш, не забравяй, че трябва да имаш пари в теб.
Желая ти успех!
- ilian_todorov
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|