Ден след като влезна в сила новия закон за хазарта и прекрати достъпът до 18 сайта за онлайн залагания, част от който бе и Sportingbet, някой от тях вече действат зад рамките на закона
- Дата и час: 28 Ное 2024, 20:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Закон за хазарта
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Закон за хазарта
На всички е ясно че този закон обслужва интереси!!! Това са интересите на васил божков. Само неговите 2 сайта за законни според тоя закон! Не се учудвам повечето законо обслужват нечии интереси!
http://www.xn--80aabcdic5abbc2a1ad7be9a.com
- diontio
- Нов потребител
И така да е, не е редно компании, регистрирани в Малта да правят милиони в България и да не плащат и една стотинка данъци.
- bennito
- Младши потребител
Има достатъчно други нередни неща, на които правителството не обръща никакво внимание. Чудно как ли светкавично, още преди да са приели правилника за работа на НС почнаха да мислят как да "хлопнат кепенците" на онлайн залаганията, извършвани от "не-наши" фирми?
А и опитите да се легализират дейности в нета е опит да се запуши с пръст прилива...
А и опитите да се легализират дейности в нета е опит да се запуши с пръст прилива...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
TheOldMan написа:Има достатъчно други нередни неща, на които правителството не обръща никакво внимание. Чудно как ли светкавично, още преди да са приели правилника за работа на НС почнаха да мислят как да "хлопнат кепенците" на онлайн залаганията, извършвани от "не-наши" фирми?
Коментарът ти ме навежда на мисълта, че ти не знаеш явно кога е приет този закон.
- bennito
- Младши потребител
В нашата държава винаги ще се обслужват интересите на някой. Който и да дайде на власт. Въпроса е да не е така явно
- cvetikio
- Нов потребител
hristmm написа:bennito написа:И така да е, не е редно компании, регистрирани в Малта да правят милиони в България и да не плащат и една стотинка данъци.
Също така не е редно да се обслужват интереса на дадена личност!
Ще оставя въпроса относно това, дали законът обслужва наистина интересите. Само ще ти напомня, че данъците са равни за всички, дори и така написан закона.
- bennito
- Младши потребител
Очевидно непознаването на нормативната уредба на този вид дейност води и до формиране на нездрави обществени настроения.
- kulova
- Потребител
Може бие така. Много хора не го знает. Засегнатите от тоя закон са недоволни. Аз мисля че това е правилно. Но освен при хазарта трябва да се приложи и в други сфери!
[url=http://www.xn----7sbfoapdp2cdtf0f.com/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B6-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8]монтаж врати[/url]
- almagon
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|