- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
справка за постоянен/настоящ адрес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: справка за постоянен/настоящ адрес
,
Последна промяна doc03 на 19 Юни 2013, 19:57, променена общо 1 път
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Нещо нередно ли написах. Променя ли се ситуацията с това което написах като уточнение - казуса си е един и същ.
- botomova
- Нов потребител
"Е, 'тва е!" както се казва.
Съществено се променя ситуацията, да. Като как ще заверите (заверен превод на официален документ) пред нотариус документ, който трябва да излиза от лице, което няма как да го подпише?
Вариантът ви е само с познати и приятели да потърсите пишман-таткото, който ха-дано се трогне, че с бездействието си спира пътя на развитие на родното си дете. Няма друг начин.
Чак накрая изплюхте камъчето за какво ви трябва документа и затова ви честити и Док. Успех и от мен!
Съществено се променя ситуацията, да. Като как ще заверите (заверен превод на официален документ) пред нотариус документ, който трябва да излиза от лице, което няма как да го подпише?
Вариантът ви е само с познати и приятели да потърсите пишман-таткото, който ха-дано се трогне, че с бездействието си спира пътя на развитие на родното си дете. Няма друг начин.
Чак накрая изплюхте камъчето за какво ви трябва документа и затова ви честити и Док. Успех и от мен!
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
Благодаря на всички, изразили мнение по питането ми и извинения за загубеното време на всички, за които проблема ми бил неразбран, поради неясното ми питане.
Имах нужда от компетентно мнение и затова си позволих темата.
Имах нужда от компетентно мнение и затова си позволих темата.
- botomova
- Нов потребител
Ами за да ви се даде компетентен отговор на питане, дайте фактите в цялост, а не на час по лъжичка, че накрая ние да си правим фактическата обстановка и ако случайно останете неразбрала нещо вследствие непълното/неточно представяне на информация, да тръгват едни оплаквания, че юристите в България били незнам какви си.
Мисля, че ако от самото начало бяхте споменали, че документът е нужен за чужда институция, никой от нас тук нямаше да си прави упражнения да ви насочва. Пътят в този случай, при посочените от вас факти, е само един и колкото и да не ви се иска той се нарича "водене на съдебно производство".
Мисля, че ако от самото начало бяхте споменали, че документът е нужен за чужда институция, никой от нас тук нямаше да си прави упражнения да ви насочва. Пътят в този случай, при посочените от вас факти, е само един и колкото и да не ви се иска той се нарича "водене на съдебно производство".
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|