начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

право на отказ от диференцирано заплащане

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

право на отказ от диференцирано заплащане

Мнениеот vilieli » 17 Юни 2013, 14:42

Здравейте, интересува ме има ли юридическа възможност да се откажа от правото си на допълнително трудово възнаграждение определено с НАРЕДБА № 1 ОТ 4.01.2010 г. ЗА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ НА ПЕРСОНАЛА В ЗВЕНАТА ОТ СИСТЕМАТА НА НАРОДНАТА ПРОСВЕТА? Текстът в наредбата не изяснява подобна възможност. Има ли друг документ на когото мога да се позова, тъй като директорът иска да се цитират точки и членове на нормативни документи?
vilieli
Нов потребител

Re: право на отказ от диференцирано заплащане

Мнениеот n6391 » 17 Юни 2013, 14:59

Не, няма. Не знам какъв е проблема, но със сигурност знам, че средствата не са кой знае колко. Можете обаче, след като ви бъдат преведени да ги дарите на съответното учебно заведение.
n6391
Потребител

Назад към Трудово право